Baby z Petržalky: Ste tu? Pridajte sa!
No Petržalčanky sa zatiaľ neprihlásili, ale hádam tu nie som sama z tejto štvrte. Baby ozvite sa
astor,ip mi nefungovala teda trvalo to hodinu nez som sa do nej vobec dostala to preto 😔
tak sa mi poxval ze co nove a taaak
nemam nič nove prazdninujeme bola som na poradni s krpcami a už maju 14 a 13,5 kila inak nic a ty sa pochval ako babo a tak šak nič nevieme o tebe
no to hej,ale ja uz nemam ani tolko casu ☹ a uz ma aj skorej spanok xyta.uz som ako kojenec od 20:00 by som najradsej spala 😅
Astora, mne sa podobný podaril: 27.02.2007 🙂 . Sára počúva maminku už od bruška 🙂 .
astor ja mam novu autosedacku 😀 a to ze uz sa citim dobre 😵 david pojde na prazdniny tak si troska oddyxnem
arabes tak si aspon oddychnes
drnda moji mali predpoklad pôrodu 11.9 ako ten teroristicky utok na dvojicky
no ved uz mam take plany ze co musim postihat 😀 inak buduci tyzden by sme mohli dat stretko,hmm?lbo ja take ze do zoo nemozem tam sa musi mooc xodit ato by som asik porodila 😅
eros ku mojej babke 🙂 uz ho tam caka moja sesterka oni su naj kamosi tak sa uz moooc tesi
hehe a kde ho mas?no neviem nas ma ist na 2 tyzdne ale neviem ci to tam tak dlho vydrzi 😅
moj je na chalupe s babkou a ja tam idem zajtra bo mamina uz musi ist robit od pondelka takze beriem straz 😀
Astora - ja nemám... Jedna babka je ďaleko (vo Švajci), druhej ísť moc nechcú... Akurát tých dvoch starších si občas vezme ich tata... 😝
astor no ja som rada ze mi ma kto teraz davidka postrazit.
erosku tak si uzijes aspon iny vzdux 😉

az 28?ja som bola v tom ze 26 😀 no nic som sa sekla,ved snad mi odpusti to je tou mojou tehu demenciou 😀 😎 a jasne ze tu xyba ved som s nou dlllho nekvakala