Baby z Petržalky: Ste tu? Pridajte sa!
No Petržalčanky sa zatiaľ neprihlásili, ale hádam tu nie som sama z tejto štvrte. Baby ozvite sa
no mams a fajn aj ked som teraz zostala vyplasena ze ci mi nezacala plodovka odtekat ale hadam nie...
ja mozem napr aj v pondelok,hm?dalo by sa?
mati ja dufam ze nie,dala som si vlozku a cakam ze co a ako..som sa mrte vylakala ale ja som vecny optimista ....aj ekd netusim dke sa to vo mne berie.ale naozaj sa citim uplne fajn a ani brusko mi netvrdne len som mala zrazu doost mokre nohavicky.no ved uvidim.
no v pondelok co ja viem okolo15:00?ja sa skor prisposobim tebe lebo ty mas deturence ja mam davidka este prec
ok ale este mi napis na kona Ip nieže porodiš dovtedy davaj si pozor ano? Ešte ta chcem vidieť v celku a to stretko skôr okolo 16 00 spime poobede
astor dobros napiseme si alebo si zavolame.
eros ja som si na milion percent necikla lebo to ani ako moc nesmrdelo a ani to tak nevyzeralo.ale tak hadam to nic neni mozno mam len nejaky vytok alebo co...
inak aj uz som ako slonik ved idem hodit foto,sa pobavite 😀
no jo tak sa tesim ze ked mam cas pisat že je konecne s kym lebo väčšinou tu nikoho neni alebo musim rýchlo ku krpcom
no vacsinou tu uz nik nie je pocak bude sptember zimsie teda a uvidis kolko ich tu bude doma trcat v teplucku 😀 😉
ked zacne snezit tak budem na kpci sanovat akodnes som hrala s malou a s malym fucik na lachovej taaak sa vybujacil ze o 20:30 uz zaspal
tak babule vybili sa mi baterky vo fotaku takze zabavat sa na mne budete az zajtra 😅
idem ja si lahnut je mi nejako divne.

caute babenky kto tu je ? 😉