Baby z Petržalky: Ste tu? Pridajte sa!
No Petržalčanky sa zatiaľ neprihlásili, ale hádam tu nie som sama z tejto štvrte. Baby ozvite sa
nod obros tak ti v pondelok rano napiseme,ale predbezne asi okolo 16:00
no a kusky budem robit ooovela lepsie ako horx 😀 a dokonca som zadara a ked budes poslusna teta tak ti brano aj zatancuje 😀
😀 to snad nie ale kopnut ta moze 😀
no asi sa stretneme na hranicku,nie?ved to je pre vas najlepsie,hm?
no jasne ze pre mna najlepsie.hadam nunisek bude dobra bo dnes sa predviedla v avione revalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ale tak man ma rada a tak snad pri men plakat nebude 😅
co ste porabali v avione?maju tam nieco dobre?
bola som s kamoksou no a kupila som daco malej a malemu samozrejem bez toho by som neodisla.a ci mali nieco dobre?to neviem bo som kukala z ryhclika a to som si chcela aj dao pre seba kupit.no a este 1 pani ma pustala ku kase ked videla ze mala placka.vsade ludi ako nas.anych a 1 za pokladnou 😠 😠
arabes idem do hajan bo sa musim este podojit a este raz vstat o 4rano aby som sa podojila a neviem aka noc ma bude cakat.tak sa zatial drz a hadam v pondelok sa uvidime a cmuk detom tebe dam az ked sa stretneme 😀 😀
no preto ja xodim do avionu najradsej cez tyzden to je tam uplna pohoda cez vikend je tam ludiiii a ludiiii
a co si kupila pre drobcov?
petaba kade tade kde sa len da kde je najmenej ludu
arabes ani neviem 😀 malo a kopu oenezi som vyhodila
no ved ani mne nie mala som este povinnosti a deckam sa spat tiež nejako nechcelo
no super...vies o tom, ze sa uz tesim na Branka???inac, uz si nezacala spekulovat s menom??
eji nezacala a ani nezacnem my uz sme rozhodnuty tak nemenime 😉
a vies ze aj aj uz sa nanho tesiiim ja uz jo xcem mat pri sebeee 😵
no a vidis kedy sa stretneme?kedy to odxadzas?
odchadzame to uz zajtra... 😀
ale potom hodime s petrzalcankami este randicko....
a jakto, ze tu neni eros??teeeeeeeeeeeda
no ja som aj dnes bola s eroskom a astorkou.
a nakolko to idete?kedy odlietas?a kam v tunise to ides?
ideme do tunisu, medzi hammameta nabeul, do hotela omar khayama ideme na 11dni, odlietame tusim o pol 8 a naspat sa vraciame o polnoci
ako nazivo si boloa s nimi???
inac, erosku, este kojis???
hej hej nazivo som bola s nimi😀
tak si uzi dovcu a po nej dame stretko 😉
a erosko stale odstriekava
eji stastnu cestu a perfektnu dovcu,ja uz sa lucim idem hajat papa

noa palti sa dake vstupne 😀 😀 a budes robit take kusky ako on?
no ja bysom skor uvytala keby ste mi napisali aspon rano aby som si to vedela zariadit 😀