Baby z Petržalky: Ste tu? Pridajte sa!
No Petržalčanky sa zatiaľ neprihlásili, ale hádam tu nie som sama z tejto štvrte. Baby ozvite sa
už ich bolo asi 6 čakam či sa ešte niekto neobjavi som už uplne mrtva strachom či sa ešte niečo neudeje
no ked susedia pod nami vyhoreli do tla tak sa tiež u nas presušali navštevy a chodili pozerať teraz sa chodia pýtať čo sa deje zase pomoooooc
ja som sa zabavala so susedmi a musela som davať pozor na krpcov lebo nam zatepluju dom a krpci lezu do okna lebo chcu vidieť tych ujov na tom vyťahu 😀
jeeej to moze byt zaujimave.ja uspavam krpatu a muzicek mi urobil masko na ktorom korculuju eskimaci 😀 .astor budes tu?
olianko, ako sa dari? Kedy ideme spinovat? 😀 Co tak bud. stvrtok?
Astora, ja mam dnes tiez PC den, tak ked vidim, ze to tu zije, tak mrkam 😀
verulka inak mne sa často stava že napíšem a nikto nič a potom som smutna že ma odignorovali ale dnes sa mi odtialto ani moc nechce 😵
no to bolo ine teplo.som skoro okupala vo svojej stave.no astor nemas len ty zly den
eros, to ti uz spia 😕 wow, to mne ani nahodou...ani sa nesnazim 🙄 kedze dnes neboli vonku, tak su dooost besni. Ale inak malokedy zaspia pred 22.00, vstanu o pol 7 a ficia veselo cely den 😝
astora, z toho si nic nerob, isto si tvoj prispevok skor ci neskor precitame a ragkcia sa dostavi 😀
ok, idem, sa este pohrat a pokusim sa ich ulozi...potom sa vrhnem na ucenie 😝 vobec sa mi nechce 🙄
eros no to je parada ale aspon sa netrapim len ja nie že by som to niekomu priala to v žiadnom pripade, ale aspon mam ten pocit že nie som sama
verulka nastastie si maleho zobrali nasi na chalupu takze jeho uspavat teraz nemusim 😀 a ked sme doma uspava ho len manzel bo je to teraz jeho cecek co ma moc srdi 😠 .a mala uz ´bol dost dlho hore bo po tej 15h spi max.30min a potom mi aspon zaspi do tej 20h a spi mi do 2rana ako kedy
no mne ho beru kazdy vikend a mozno teraz bude na prazdinanch tam dost dlho 😀 .ale vies ako mi je smutno za nim ☹ .on tam ma kozicky 2 kukni si album ponika tam mame kohuta ktory skace a to je trpaslik ten kohut.......
videla som albumik pekne fotky a verim že ti je smutno aj mne je za Laurou smutno ked neni doma

mam pocit že len teraz to začína