Baby z Petržalky: Ste tu? Pridajte sa!
No Petržalčanky sa zatiaľ neprihlásili, ale hádam tu nie som sama z tejto štvrte. Baby ozvite sa
killi Presporkovo je na Groslingovej v Starom meste.Ale presne neviem kde.Skus si to vyhladat cez google 😉
ja mam sluchatko ale radsej pisem cez skype ako telefonujem tak mi pošli cez IP meno na skype si ta najdem
olianko, dík. Mňa to zatial zaújmalo len tak približne. Napísala som im mail, že kde to vnastne je. Len už som bola zvedavá, že či to nie je na druhej strane mesta.
olianko, my sme pri drazdiaku vela, ale kedze sme uz fakt velki, tak zvacsa doficime na bikoch, chvilku sa pohraju, ale nie na ihrisku-skor pri vode. Tam ostaneme dokym sa niekto poriadne nenamoci a potom ficime domov.
astora, o tom novom ihrisku som pocula, ale este nebola.
je tam dobre čistý piesok a upravene ihrisko a oplotene neni su tam psikovia ale je tam aj dosť ludi
kili a ked ti budu po štyroch chodiť a jesť travu asi nebudeš psom nadšena medzi detmi ale aj ja mam psíka ale chodim s nim bez detí
eros, ty si jedna z tych maminiek, co to realizovali? Citala som clanok v Petrzalskych novinach- nebooooj my polejeme aj za 20tich- apson sa mi nebudu nudit 😉

no pri kanaly je super