Baby z Petržalky: Ste tu? Pridajte sa!
No Petržalčanky sa zatiaľ neprihlásili, ale hádam tu nie som sama z tejto štvrte. Baby ozvite sa
caute
tina,ja dufam ze sa vsetko coskoro zlepsi.
ja teraz uz vobec nemam cas,muz je xory jak pes a ja mam tym padom odieta viac.boze ja uz som nervozna z neho 😅
aa ozaj sme dnes boli na poradni a branuso krasne pribral(nastasie) ma ze 5600g 😵 😵 no ale co ma to vsetko stoji to jeho papanie...
slonisko?3400g je podla teba vela? 😕 😕
tak tvoje deturence boli krpci ale podla man mal branko v pohodke porodnu vahu.david mal az 3800g to bol slonik 😀
no ajmoja segra mala tolko co davidko a je z nej mega slon tazsi skoro odomna a maly v pohodicke vaha keby tak oji tlko vazili rodim asi len cisarakom 😀 😀
erosku no a vidis a davidko je taky stuplik on veru slon uz asi nikdy nebude...kedze ja jeho tato je xrt 😅
no a oj comylsis co je ma 14kg a ma 5rokov a 100cm mal tusim v septembri.
no len oja segra nejedla ale zrala co mala vypit vypila duplu uz neviem kolko vtedy mala mes 😅
inac tieo 3tyzdne kazdy ut., str., stvrtok robim hostesku na 3hodinky v biznis centrach 😉
budem tam v utorok od 11-14 by som atm mala byt,a le sopm do cca pol2, dojdi, nabalim ti kavicku....
a inac, davas brankovi tak tie vaja?
eji ano davam ,sorac musela som odbehnut,mne maly vraca uz asi 5 hodinu 😢 😢 vsetko co spapa z neho v momente leti ja uz nevladzeeem
eji este mi to pripomen a je urcite dobehnem,mne tam kusok robi manzel
ja mam zase problemy zo stintou zlazou,buduci tyzden idem k lekvarovi zase budem na liekox 😖 ale dufam ze to skoro podxytime
skola?hm ved ja nemam sancu nastupit kedze maly odmieta flasku a vsetko ostatne takze zase odkladam... ☹ ☹
a hej su aj take lieky ktore mozem pri kojeni.
musim uz ist,muz uz ide spat takze ja sa idem trapit s brankom ☹
ty kokos, arabes, ani za toho svateho si neviem spomenut, co radila sestricka v nemocnici jednej mamicke, nejaky babsky recept, ked zena koji, aby to male nevygrckalo, a apomahalo to...

Arabes ☹ to je blbé - ked sa niečo lepí, tak sa lepí... ale nebojkaj prídu lepšie časy - teraz ked mala naša Sophi rok a pol sme boli na kontrole refluxu a všetko o.k. - už nemusíme chodit - ale trvalo to rok a pol kým z toho vyrástla 😵 Musíš len všetko dodržiavat, čo lekári vravia 😉
Eros veru ja si to uvedomujem, tak preto tolko hajinkám, potom nebudem môct 😅
No Astor s tebou som si tu dávno nepokecala 😒 Fakt ta tu je malokedy vidiet 😖