icon

Baby z Petržalky: Ste tu? Pridajte sa!

natana
26. júl 2006

No Petržalčanky sa zatiaľ neprihlásili, ale hádam tu nie som sama z tejto štvrte. Baby ozvite sa

ena
6. jan 2008

eji: hej, fotia, pridu do porodnice a odfotia si babatka, teda kto nechce, tak toho nie 🙂
Neviem odkedy to je, pri Filipovi to vo febr 2006 nefungovalo, ale susedka bola v porodnici v novem 2006 a vtedy uz fotili. A v sobotu su potom v bratislavskej prilohe PRAVDY

eros
6. jan 2008

eji akeho pijana??? vsak chuti pivko ako mamine vsak viítamin B12 😀 😀 😀

ena skusim opytat mojho tatu ked dojdu s chalupy.dam ti potom vediet takze ak budes mat strpenie pockaj aspon do 20h bo neviem kedy dojdu uz by mali byt v ilave ak nie dalej 😉

eros
6. jan 2008

inac fotilo sa aj v r 2002,ale robil to vecernik,ale odkedy pravda to uz neviem 😅

eros
6. jan 2008

jeeej verul ty si si ma zasa precitala ci ako 😀 😀
sak ty si asi na mna prepojena 😀 😀 😀

eros
6. jan 2008

verul ozaj vsak ty uz skoro rodis 😕 😵 😵 😵 jeeeeeeeeeeeej maj pride ako ako leto 😀 😀

verulka
6. jan 2008

eros, no vidis, akurat dnes som fotila a idem sem kuk a uz ma k foteniu vyzyvas 😀
eji, kocik mam od kamosky, takze setrime 😀 vsak mam kam inam davat korunky 😝 minimalne mam od septembra uz 3 skolakov a k tomu mimco..tak sa tesim kazdej ustrenej korunke 😉
a este nerodim, neboj, ale pride to za chvilku, tiez mi to nejako leti...a teraz ked budem mat kopu prace, pisat diplomovku a ucit sa, ani nebudem vediet a uz porodim 😕 ale potom to uz bude zuzo 😎
eni ja sa opytam segry v prci- oni odoberaju vela novin

ena
7. jan 2008

eros, verulka: dik za ochotu🙂

eros
7. jan 2008

ena neni zaco len mala som zlu noc mala plackala tak som ani nenapisala co a ako,ale dnes napravim bo zabudli mi daco dat nasi a ak by mali tak by doniesli len co potom 😀 😀

eji
7. jan 2008

verulka....ako klobuk dole, to co ta poznam, si myslim, ze tebe zivot ide v utrety, si ho vies velmi dobre zariadimt, aj ked zivot vooobec neni lahky, ho beries lavou zadnou 😉 a ide ti to supis pupis,len sa toho drz

eros
8. jan 2008

ahojte petrzka musim sa pochvalit mame 3 zubok nie hryzak,ale ten druhy za nim ten malilinkaty budeme ako babky bezzube 😀 😀

arabeska
8. jan 2008

ahojky
erosku tak to je super uz je to hotova tigricaaa 😀 😀

eji
8. jan 2008

jeeeeeeej, zuzanka ma dnes vymesacie.....joupiii, ten zubok bol darek 😀

astora
8. jan 2008

caute babenky 😵

eros
8. jan 2008

eji dik sa postreh ano bol to darek 😀 😀 a ja ze preco nespava 😠 😠 😠

sa smejem vsak namiesto hryzaka tot 😀 😀

ar selma 😉 😅 😀 😀

astor ahooooj

astora
8. jan 2008

ale erosko krasna selmicka je nuna cakam kedy k nam pridete kuknut postel

eros
8. jan 2008

fiiiha uz je hotova co tak pozajtra 😀 😀

astora
8. jan 2008

no kludne pockaj pozajtra mame rodicko jedine pred rodickom ak stihas

eros
8. jan 2008

no vies ze ja stiham vsetko a vzdy sak sa dohodneme vonku ked sa zasa uvidime 😉 😀

astora
8. jan 2008

jasne ja budem rada ked dojdes aspon si pomackam nuniska a ozaj krpec sa tesil s coko? bude uz kamos so mnou ? 😉

eros
8. jan 2008

no tesil hend ako dosiel domov uz nebola.no to sa ho musis opytat ked si ho kupujes 😀 😀

astora
8. jan 2008

on je taky zlaty on sa tak dospelo tvari ked nieco hovori mne je to take smiesne aj dnes jak prezival tu tvoju zachranu malej 😀

eros
8. jan 2008

no tomu ver potom dedovi hovoril ze som to musel robit.sak bol bledy ako stena ledva dychal

astora
8. jan 2008

no robis mu take soky 😉

eros
8. jan 2008

nerobim skor mala.asi zavidela 2kam tych brumikov 😀 😀 😀

astora
8. jan 2008

asi lebo jej to na take drobecky davas daj jej riadne kusnut ako ja mojim a uvidis aka bude stastna 😵

verulka
8. jan 2008

cafte, eros pridala som nove brusko, na tej fotke vyzerame totalne velki 😀

astora
8. jan 2008

verul to fakt a je vidno ze sa na to babo fakt tesite aj drobci

eros
8. jan 2008

no kukla som a zirala som,len na tej z boku to ani neni take velke ako zdola 😀 😀 😀 a urcite to bude chlapec???

astor dala som jej kusnut mala si sama vybrat aky kus chce 😀

astora
8. jan 2008

erosko no ved zato ale nevidela som to tak neviem posudit

eros
8. jan 2008

no kusla si riadne a asi neprezuzlala s tymi mini zubkami ostatok hovorim zavidela a bala sa ze niekdo jej to vyberie