Baby z Petržalky: Ste tu? Pridajte sa!
No Petržalčanky sa zatiaľ neprihlásili, ale hádam tu nie som sama z tejto štvrte. Baby ozvite sa
verul,no aj ja sa bojim takej nudy ze hned ku nam 3 krat bocian prileti 😀 😀 😀 tak sa radsej nexcem nudit 😀 😀
krasne foto aj ja xcem ist 😅 😅
erosku,no spidak bol v skolke 3 dni a lahol xory 😢 😢
eji ocom sa toci?????aj ja chcem vediet???aj ja chcem byt v telke 😀 😀 😀
verul dik za upozornenie daco by som napisala na to rastuce brusko,ale sem nie 😀 😀 😀 😀
je tu niekdo???????
hehe...som nestihala ani rozmyslat, co budem rozpravat, lebo mi vlasy lietali do oci, tak sa tam budem stale osahavat 😅
a navyse som to musela 2krat opakovat, lebo islo afto 😅
eji nebolo to tazke povedat 2x to site????
no musim si to kuknut teda som strasne zvedava a budem kricat ejiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
verulka....tie tvoje deticky ako uz lyzuju???
ty kokí
hmm, neviem, ci je to na webe...tak ty si ma enkukaal eros 😠
no mala si prezvonit teraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz ja som sa hrala nemozem byt vsade idem kuki ci to maju tam
eji, oni uz lyzuju uplne super, Ajka uz aj uhladne...risko tak opatrnejsie a rado je ako gula ( toho som nestihla v akcii zachytit). S nimi je to uz tazko- nase kopce nam nestacia 😀 este Solisko ujde, ale na ostatnych sa potom nudia...takze snad to vyjde a vypadnu este do Tlaianska v aprily- tam je to super a cenovo uplna balada- oproti tatram 😠 a sluzby sa nedaju porovnat...
ani ja som ta nevidela p.Eva, ale idem mrk do archivu 😉
verul ak to najdes tak sem splech link neh si to kuknem aj ja ja som to vcera chvilku hladala,ale potom som to vzdala 😀 😀 😀
pani eva 😀 nj aj ja som sa na tom rehotala 😀 😀 😀
verul tak to je pecka ze tak lyzuju,ja by som tiez isla davidka hned ucit lenze moj muz nexce ist s nami no tak svokrovci povedali ze ho teraz vezmu na lyzovacku tak snad ho aspon naucia
pekne fotky nie su to dvojicky???uplne rovnaky ako by ste ich cez kopirak robili 😀 😀

erosku...nove foto 😉 brusisko aj lyzovacka 😉