Baby z Petržalky: Ste tu? Pridajte sa!
No Petržalčanky sa zatiaľ neprihlásili, ale hádam tu nie som sama z tejto štvrte. Baby ozvite sa
no uvidime, dokedy vydrzime...mne staci dovtedy , kym odovzdam diplomovku, potrom uz je mi to jedno 😎 vsak pomaly ale isto sme uz bezpecne za vodou 😀
eji, oni sa uz maju s kym hrat...toto je cisto pre mna 😉 to bude moja hracka 😀
caute baby sme sa trocha minuli no krpcov to svrbi ale sa to celkom da zvladnut takže super
erosku, vsak jo, ale teraz bude mat taku krasnu, vonavu 😀 a nikomu ju nedam 😀 ta druha, je momentalne odstavena 😅
erosku nooo😀 ale inak uz mame v septembrovkax 2 tehule 😀 tak dufam ze to nenaxytam 😀
eros, ale nieze pojdes ty za verulkinim muzikom, si pomyslis, ze chudatko, ked nema kam 😅
ar...no pekne, tie sa teda poponahlali, ale mozes aj ty, bo pri tebe to je iste, ze te bud uvidim tehu, alebo v sestonedeli 😉
eji 😀 😀
erosku ,jedna bude mat presne rok rozdiel a mia(to ja ta co ma sebastianka a bola s nami vonku) to vie od vcera 😵 😵
tak tu potom poznam aj ja...a to aj chceli taky mini rozdielik???
ar, krasna fotecka....vsak ty tu chces niekoho zbalit
ar uz som si precitala,ale mysela som si ze bude ich viac aj ty 😀 😀
ta bubuliatko ci bubulik bude mat termin ako tvoj davidko nie 😀 😀
erosku veru,bubadlo ma termin 27.09 😀 a tusim ona ma 28.09 narodky takze super darcek🙂
erosku a mna tehu tak skoro neuvidis 😔
eji, vola sa Miska TP mali 22.3. cize povodne to bolo 6 t pred nami...ale nakoniec som si uz myslela, ze ma pocka 😀
ar, noootak buduci tyzden je najlepsi na stretko, som bezdetna 😉 potom uz za nic nerucim, kedze krpec tlaci a tlaci- zatim vyhravam ja a moj krcek, takze sme silnejsi,ale neviem dokedy 😀
ar, mna bezdetnej osamelej osobky sa pytaj 😀 ja amm v pondelok poradnu a inak som freee 😀 😀
no pockajte, vystale planujete bez nas...my sme fitko, tak mozno sa pridame, ked nas neodvrhnete....
vsak napiste kde a kedy sa stretavate a ked tak, tak sa supneme... 😉
mohli by sme aj do sadu.... 😵
tak mne to najviac vyhouje v utorok okolo 12-13:00 to bude branus hajat🙂
kili jasne pridajte sa🙂ozaj dodatocne vsetko najlepsie malym bojovnikom k prvemu rociku 😵 😵

veruliiik, tak tebe by sa uz do porodnice chcelo ist, no paradicka...
ale nie ze si budes hovorit tak ako pri prvych 3 detoch, aby sa mala ajka s kym hrat, aby sa mal risko s kym hrat a tak dalej 😅