Baby z Petržalky: Ste tu? Pridajte sa!
No Petržalčanky sa zatiaľ neprihlásili, ale hádam tu nie som sama z tejto štvrte. Baby ozvite sa
cafte 😉 tak este nerodim, ale uz snad coskoro budem 😀 babulky, ja mam taky skcvely den 😎 ze ani dazd nevadi 😀
ja davam na bzovicku, vyzera to tam velmi pekne a maju aj bazen aj saunu..je to sportova skolka...
verulka, jakto ze je taky skvely??sa pochval, si odovzdala pracu?
no este neodovzdala, ale dosiel posudok a nic vazne mi nevytkol, takze som za vodou aspon cosa prace tyka 😀 vysiel mi preplatok na dani, nepribrala som ani kilo a vyzera to tak, ze budeme menit auto..proste parada 😀
ty koki verulka, tak uuuplne super
ale nepoznam cloveka, ktory by si to zasluzil snahou viac ako ty
mne akurat dnes spoluziacka pisala, ze uz je na 4prsty otvorena, takze by to uz malo prist 😀
a dalsia koza spoluziacka sa chce ist solarkovat s bruskom, nech neni biela 😖
a dalsia je na rizikofke po mala streptokoka a ma makky krcok a to ma termin zac.jula
nooo, ja som zistila, zwe este musim vydrzat, nech prejde ta zmluvo o dr celym procesom, takze tento tyzden este nie, az ten buduci 😀 no to ma uz certica asi nepocka...to sa jej ani nedivim 😝
Baby dakujeeeem, tak sa tesim ,ze aspon nieco mam z krku 😅
verul tak ja teda potom toho 19 nie? 😉 a inak ja som zmluvu podpisovala 6.09 a rodila som 7.09 a bez problemu tak na co mas ty cakat? 😕 😕
eji ihaa v tvojom okoli sa to tehulami inak hemzi 😀 sa ti asi zacnem vyhybat 😀 😀
ar, ani nhovor, ja si myslim, ze ten kto neni v mojom okoli tehotny, tak nesexuje, bo sa to tu hemzi uuuplne, tak radsej abstinujem 😅
verulka...to pri tvojom "stasti" ani do porodnice nestihnete dojst 😅
Ar, no ja musim pockat kvoli tomu, ze zmluvu som podpisala len ja a zatim sama zo sebou- moja dr to doriesi v pondelok..no a ja som taka mila, ze chcem rodit bud v pia alebo v sobotu, aby sa dalo babo riadne zapit a moj muz stihol vyspat kocovinu.
Eji, ja sa spolieham na moj tehuzmysel, ktory ma vzdy dopravil do nemocnice 😅
a abstinencia je najhorsi sposob predchadzaniu tejhu, ebo je kratkodoby a potom ked to uz vedrzis / te ste na najlepsej ceste splodit kubkovi surodenca 🙂
no verul, tak ty si ma teda potesila...ale tak snad nepritahujem tak spermijky ako ty, ze cez vsetky ochrany vkznu tam kde maju, hehe 😅
verulka😀 prave preto sa moji obidvaja synovia narodili v piatok 😀 😀 😀
eji ,no veru na abstinenciu baxa 😉

verul dojdi hadam nic mat nebudeme len pre info v 8 tu doobeda nebudeme 😀 😀 ideme na antolsku na 9:30 😉 😀