Baby z Petržalky: Ste tu? Pridajte sa!
No Petržalčanky sa zatiaľ neprihlásili, ale hádam tu nie som sama z tejto štvrte. Baby ozvite sa
kocky, stretko mne viac vyhovuje doobeda, ked som jednodetna, lebo moji velkaci uz na ihrisko nechcu chodit 😒
ja zajtra nemozem, idem ku kadernicke 😎 bude zo mna kocka 😀
ar krasne fotecky len teba neni vidno
verul donesiem aj kocura???a kedy doobeda bo ja by som tez mohla v stvrtek doobeda
ja suhlasim stvrtok doobeda na tom ihrisku pri ramene?ci inde?
erosku naco by som sa tam ja fotila ved na deti je krajsi pohlad 😀
eji nie myslim rameno dunaja 😕 ved drazdiak je drzadiak 😅 myslim to ihrisko co si tam vtedy nan zabludila,uz vies?tam pri policajtox
na lachovej mysli neh dojde aj astorka
ja uz si varim takze zajtra by som mohla vyrazit skor a malej zoberiem aj daco papat aby nehladovala.
a dajte tipos co varite bo nedojdem 😀 😀
verul citas???
takze jej este pripomeniem lauri sa uz zbavila tusim na tyzden tak si uz moze dojst oddychnut 😀 😀
vsak nemusi byt co dnes co si varila vcera pred pred pred pred a tak
jééé, a mohla by som sa aj ja pridať? ráno ideme k doktorke, tak po ceste späť by som sa zastavila 🙂
stretnete sa na tom ihrisku ako je polícia?
tak ako petrzalka 😀 😀 nehame to zasa na inokedy???bo astor by urcite nikam nedobehla do centracika dakeho.
hehe, erosiiik, preco to chces nechat na inokedy??vsak vonku je take kraaaaaaaasne pocasicko, no neviem neviem 😅

eji tak gratulujem peknucka vaha.no mne je to jedno ja asi vo stvrtok vlastne ani nemozem ist.ak mozme dat aj zajtra popripade.alebo zasa v piatok ci niekdo niekam cestuje?????