Baby z Petržalky: Ste tu? Pridajte sa!
No Petržalčanky sa zatiaľ neprihlásili, ale hádam tu nie som sama z tejto štvrte. Baby ozvite sa
astor neboj to ta mudra elise ci ako sa pise ta tapa a neh zmaze aspon tu nebudu mat ludivsak si hovoris svoj nazor a nikoho nemas v hube takze poznam to neboj sa ja ignorujem proste napisem ze neh su aj hola puca ci holy nbeh sexuju,ale nepisem tomu dotycnemu len si kuknem poviem svoje popripade dam link na skype a tam ohovaram anie tu ked si niekdo riesi svoje komplexy a atd neh si dobre zatoto odventiluje.
a jedna tu mala blby nazor ze skoro narodene ked kuka na fotkach je jej zle ci ako to pisala mam to v IP ak nezabudnem prekopcim
ved presne to že sa tu už pomaly neriešia maminkovske starosti nemyslim v tejto teme ale komplexy iných žien a to ma važne štve
no vsak by mali dat k nim aj dakeho chlapa neh ich troska vyspricuje oci
ale čo už nebudem sa nad tým rozčulovať ale proste nechcem aby ma niekto napriklad okydaval za to čo mam doma alebo kde ma decko bobo a podobne
no,ale to uz by nebolo o MK.vsak uz dnes len pises to iste tak aaspon troska okydavat musis
astor to uz je aj to ze sa asi moc nudime 😀 😀
ne nemusim okydavat a ani nechcem je mi s toho zle
sak aj mne ale tak to vysera,ze sa niektore nudia 😀 😀
boze kocky, vy neviete v noci spat?
noo, ja na vsetky narazky z vysoka akurat tak....nech si hovori kto chce co chce, ja sem davam foto kvoli petrzalcankam a novembrovkam a pre znamych je to super ako link...
boze, zase mi dnes nevyhodili hotel na lastak 😠
eji vieme spat,ale vsak kazdy vie pre koho su tie fotky,ale citala som ze sa tu najdu aj uchylaci.niekdeo tu raz dal album,akoze rodi a bol tam hajzlak s hovnom alebo daco take.a erotikus uz nedavam.ale sa to je jedno.
coo?a ja som to nevidela... 😅
zachvilku ideme na vikend na chatu, tak snad pocasicko bude v pohodicke 😵
eji o moc si nedosla niekdo si robil vtipecky.
ty furt niekam behas 😀
verul pekne fotecky no skor by som poveala ze pri kadeni sa vazne tvaril 😉
je fesacik 😀
to len ja tam mam pisane za kazdym prispevkom .EOLN?trapne
verul, ronusik je fakt ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeely tato
eji co je trapne???? 😀 😕 🙄 🙄 🙄
uz to tam neni, tak som mala asi opicu 😅
eji ty by si mala mat len kojenecku vodu pit bo ako vidim skodi ti to
kde su ostatne????? 😠 😠
eji, nemala, je to písané v téme o chybách MK (už presne neviem názov témy)
hehe,. esteze si prisla kili, bo by tu eros zo mna spravila nejaku staru trasujucu zensku 😅
eji ani killi by ti nepomohla.ja by som napisala ine 😀 😀
mna nepresvedcis otom ze nepijes eji a matka dietata 😀 😀 😀
kde je zvysok????? 😀 😕 😕
ty vole, ake su nove pasiky.....nechapem, parada...
dnes som bola pomojkat moju neterku, bolo roztomila, vonavucka, super
caute😉
ako?
cafte, tak ako petrzalcanky? ja som dnes testovala vodu v Drazdiaku- je vyyyborna 😵 uz je leto v plnom prude 😀 tak sa tesim, plavanie mi fakt dobre padlo 😵
všetci ste si všimli, že sú nové pasy a ja fakt nevidím rozdiel 😕 😨 😅
veru, ti závidím, ja neviem, či sa odvážim toto leto dať do plaviek 😖 😔
drazdiak nieeeeeeeeeeeeeeeeee
pridala som fotky 😉 😉
ar kde behas????cele dnicky
ar vypisujes v septembrovakch???? 😠 😠 😠 oslavujes svoj 10tis prispevok 😀 😀
uz som tu 😀
verul ja som zase sencovala dnes ale vodicka bola este brrr 😀
erosku preco nie drazdiak?

ale vieš niektore baby ja neviem su take divne ked čitaš tie diskusie mne osobne sa dakedy až rozum zastavuje ja netvrdim že som super mama a že všetko viem tiež som sa musela naučiť ale proste som sa tak rozhodla a hotovo das album a niekto tu hadže jedna na druhu blbe komentare nehovorim že na moje niekto pisal možno pisal ja neviem ale je to fakt trapne vid hrča na čele v marcovkach a podobne dufam že ma admin zmaže 🤐