icon

Baby z Petržalky: Ste tu? Pridajte sa!

natana
26. júl 2006

No Petržalčanky sa zatiaľ neprihlásili, ale hádam tu nie som sama z tejto štvrte. Baby ozvite sa

eros
15. júl 2008

verul si niekde uziva 😀 😀
a ar je na dovolenke ci ako ked tu neni????

arabeska
15. júl 2008

ar nemala cas dnes 😀 a na dovcu ideme sem http://www.nebeski.sk/gallery/index.htm

astor a kam idete na dovcu?

capy
15. júl 2008

ahojte som z petrzalky len kratko tak som vas chcela pozdravit. 🙂 🙂 🙂

verulka
16. júl 2008

no cafte, ja som mala rozpisany prispevok, ale potom ma vyhodil drahy kvoli robote a potom som uz zaspala...
ako to robim? no co ja viem ...akosi to moc neriesim 😀
vcera mi zacala nejake blee mliecna kriza- kojime kazdu pol hodku az hodku 😝 snad sa mlieko rychlo umudri...

eros
16. júl 2008

ar mate septembrove stretko???ide aj muz???

capy ahoj z ktorej casti petrzky???

verul vsak ty mas o zabavu postarane 😀 😀 krizu som nikdy nemala rada tak len treba vydrzat 😉

arabeska
16. júl 2008

eros nemame stretko 😅 ideme na dovcu cela rodina 😉

verul je super zena 😵

verulka
16. júl 2008

no baby diky, i ked je to dost peklicko...ale trolinku je lepsie..dnes dokonca zaspal sam v posteli 😕 1x..asi sa ma cez den dostatocne nasytil, tak uz ma nechal tak 😉

eros
16. júl 2008

tusim by sme boli vsteke super zeny ze???? 😀 😀

capy
16. júl 2008

eros byvame pri dostiske.

arabeska
17. júl 2008

capy tak to ste potom s eros skoro susedy 😀 😀

eros nie super zena je tu iba astorka a verulka ked sa im vyrovname poctom deti tak az potom budeme aj my super zeny 😀 😀 😀

eros
17. júl 2008

ar vsak ja som to tak myslela keby sme mali tolko deti aj my tak sme super zenske

capy kusok odomna 😀 😀

arabeska
17. júl 2008

eros tak najvysi cas rozmnozit sa 😀 😀 ja az za tyx 5 rokov ale daj inspiraciu aby som mala co dohanat 😀

eros
17. júl 2008

ar no pekne teda len sa mnoz vsak ty to potrebuejs 😀 😀 a aspon teda musis predbehnut verulku takze este 3deti 😀 😀

ja asi ak hrosik zmudrie a uvidime co donesie euro tak zacneme uvazovat mozno o tretiom,ale to je este vo hviezdach 😉

verulka
18. júl 2008

erosku, no tak prijemne uvazovanie 😀
joj, kocky, vcera som sa vyblila z podoby..aj vyhnackovala..som si mylsela, ze najvacsi pruser je mliecna kriza, ale ovela horsie je, ked sa k mliecnej krize prida grcacko hnacka 😝 ale uz som v plnej sile a ficim ako drak 😀

eros
18. júl 2008

verul mne sa to stalo raz tak pri malom ja som ani na maleho nevidela a otoboz hentie este 2veci naraz vykonavat 😀 😀 ,ale asponze to trvalo 1 den

no ja neuvazujem len cakam kym niekdo nezmudrie.a uvazujem ci pri malej by som este jedno chcela ked ani spat to poriadne nechce chodit 😀 😅

oli69
18. júl 2008

ahojte vsetci... aj my sme z petrzalky? mozme sa pridat???

eros
18. júl 2008

oli kludne sa pridaj aspon sa to tu troska poveceroch pohne 😉
a tradicna otazka z ktorej casti??a dajs i dake foto do albumu aby sme vedeli s kym kavu miesame 😀

eros
18. júl 2008

no dnes mala nespala cely den iba vecer zaspala okolo 20:30 asi zacnem pochybovat o tom tretiom 😀 😀 😀 ak by bolo ako Nuna tak si to potom hodim alebo neviem co urobim

verulka
18. júl 2008

eros nic...ja som mala doma troch satanov, takze rpi 4tom som uz moc ndufala v anjelika, ale Ron prekonal vsetky ocakavania 😀 no a co, aspon sa nenudim 😅
oli, jasne pridaj sa 😉

eros
18. júl 2008

verul neboj ja to asi aj tak zmenim ze budem chciet to len teraz hovorim za dnesok 😀

arabeska
18. júl 2008

verul a co ron neposluxa? 😕 som si myslela ze sa vam konecne aj kludne dieta zadarilo 😀 😀

astora
18. júl 2008

caute babyyyy 🙂

eros
18. júl 2008

ahoj astor 😀

astora
18. júl 2008

že vas tu je tolko o takomto case 😉

eros
18. júl 2008

no urcite verul uz spi a ar to je jej hodina len eji tu dako zabuda chodit zasa a ty sa tu ukazes kedy sme tu neni 😀

astora
18. júl 2008

no ved to ja nic nestiiiiiham

eros
18. júl 2008

mas omluvene 😉 😀

astora
18. júl 2008

no tak dakujem ja este skype stiham s odbiehanim ale takto nadlho sa neda pisat furt sa daco zomelie

arabeska
18. júl 2008

baby mne je zleee 😖 😖

eros
18. júl 2008

ale ja uz idem do hajan taksa tu majte bo rano budem ako matoha po vonku behat

a dohodnime sa na stretku bo tento tyzden pojdem aj ja prec takze asi az potom ten dalsi???a tusim astor pojde do prace 😅 😕