icon

Baby z Petržalky: Ste tu? Pridajte sa!

natana
26. júl 2006

No Petržalčanky sa zatiaľ neprihlásili, ale hádam tu nie som sama z tejto štvrte. Baby ozvite sa

capyy
25. júl 2008

zevraj tie co su doma. aby sa plno venovali detom 🙂

capyy
25. júl 2008

eji to je presne tak nefer ako jednorazovy prispevok pri narodeni prveho babatka. ako keby tie ostatne deti nic nepotrebovali. hlavne ak jedno je dievcatko a druhe chlapec 😒

eros
25. júl 2008

ahojte

hlasim sa uz s chalupcicky.
uz stym nic nenarobime len si povieme,ze nam deti skor vyrastu a mozme cavargo 😀 😀 😀

capyy
25. júl 2008

ako bolo na chalupe? my sme prave prisli s pivka 😀

arabeska
25. júl 2008

ja sa hlasim uz z ba ale ani sa mi z dovci nexcelo 🙂 taak nam bolo dobre 🙂

eji:jakubkovi vsetko naj 🙂

capyy aj ja xcem pivko 😀

eros
25. júl 2008

capyy ja ostavam na chalupce a je tu zatial dobre.v nedelu dojst a ja popijam teraz pivko bo mala spinka

v poslednej dobe ma mlati ked ide hajat a este hovori co to ma byt 😀 😀 😀 tak sa bijeme dovtedy kym niektora neodpadne unavou 😀 😀

capyy
25. júl 2008

arabeska: mozme ist niekedy spolu. chodime na dostisku. kde ste boli na dovolenke?

eros tak nazdravie 😀

eros
25. júl 2008

capyy dikes este si dam 😀 😀

ar pekne foto 😀 😉 krasne nadherne

no a to stretko??????

arabeska
25. júl 2008

capyy v podbanskom vo vysokyx tatrax 🙂
no ja na pivec rada pojdem 🙂 xdite pod dub? ci do senku? alebo? 😀

capyy
25. júl 2008

arabeska. najprv sme boli pod dubom a potom sme sli k svejkovi lebo sme mali chut na grilovany encian. mnam 😀

capyy
25. júl 2008

kuk som fotky aj ja by som si dala taku vyrivku 😀 😀 😀

eros
25. júl 2008

ar vsak to je jedno kde sa ozereme s detmi no nie???

verul pekne foto 😉 ako maly rychlo rastie

capyy
25. júl 2008

hlavne ak je tam ihrisko na vyjasenie 😀 😀 😀

verulka
25. júl 2008

cafte, tak diky 😉 strasne rychlo to leti...eros, ty v stolicke nemas chybu 😀
babulky, no ja si pamatam matersku este 1700sk..viete ako som sa tesila, ked ju zdvihli na 2700 😀
arabeska, peknucke fotky...vidim, ze mas satku...noo tak rychlo spravme stretko, nech ta vyspovedam...ja mam terazpozicanu manducu a idem skusit aj satku, kedze moj krpec je nosic ako vysity...
uff, dnes sme boli na svadbe, opat, a dufam, ze do nasej dovci uz niakm nepocestujeme 😝 ale fajne bolo 😵

capyy
26. júl 2008

dobre ranko 🙂

fidell
26. júl 2008

Kto sa má chuť zoznámiť mám 10 mesačnu dceru. Bývam v Petralke pri Draždiaku.

arabeska
26. júl 2008

cafte 😀

capyy hehe n virivka bola super len davidko nexcel mat zapnute bublinky 😀 😀

jasne je jedno kde si to pivco dame 😀

verulka,jasne stretko mozeme dat hocikedy,ja satku dost vyuzivam lebo to moje decko iba na mne xce vsiet 🙄 😅 😅

fidel ja mam 10 mesaneho syna 🙂

capyy
26. júl 2008

ja si pamatam ked som bola tehotna este s vikinom ze sme si dali bublinky vo vani a co vtedy robil maly v brusku, normalne sme ich museli vypnut 😀 😀 😀

eros
26. júl 2008

no dako to tu uziva

no tak sa dohodnime na stretku bo chcem aj kukat daku dovolenku tak aby to nevyslo na 1august to nase stretko 😀 ,ale este uvidime co zozenieme.

no pod dubom tusim neni ihrisko,ale su aj inde kde sa da opijat 😀 😀 😀

verul tak bude aj 5????? 😀 a dik no snazila som sa tam vtrepat a chvilku vydrzat s usmevom 😀 😀 😀 tusim malej sa tam ani nepaci tak tam budem papavat ja

capyy
26. júl 2008

pod dubom neni ihrisko ale je tam trava na vyjasenie sa s loptou alebo na behanie. ihrisko je na dostiske, u svejka su hupacky a preliezka, tak hadam sa niekde stretneme 🙂

arabeska
26. júl 2008

tak ako vzdy mne je jedno miesto dajte vy a na case sa snad uz dohodneme 🙂

janka5861
26. júl 2008

ahojte ,nepojdete niektora mamina zajtra do Kiky ? Bola som tam dnes a nie som z BA a zabudla som nazov jedneho kocika co sa mi pacil ... dakujem

capyy
26. júl 2008

janka5861: prepac mi tam urcite nejdeme. vsak si to klikni na nete. naco sa tam chces prehnat koli nazvu 😉

verulka
26. júl 2008

erosku , nic nebude 😀 arabeska, aj ja mam jendeho takeho doma 😀 ti starsi sa uz nastastie nosit nechcu 😀 inak dnes sme ostrihali moje babatko 😢 ale uz sme museli, lebo mal huste haro a strasne sa potil..teraz vyzera ako obycko babo, tak dufam, ze to rychlo dorastie 🤐
stretko? no my sice uz co-to mame, ale ak by to bolo doobedy, tak sa na chvilku dovalime 😀

capyy
26. júl 2008

verula neboj ved oni mu rychlo dorastu 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

capyy
26. júl 2008

nahodou je zlatunky 🙂 🙂 🙂

verulka
26. júl 2008

ja vieem, ale aj tak..vies ono ja aj muz sme trochu vytazeni na vlasky (cim dlhsie, tym lepsie- ale to u chalanov) 😀

capyy
26. júl 2008

tak aspon andrejka 🙂

eros
26. júl 2008

ahojte zajtra uz budem doma tak sa mozme dohadovat na datume

verul mam ti od segri oznamit,ze mas krasne deti 😀 😀 😀

capyy
26. júl 2008

ok mozme sa dohodnut 🙂