Baby z Petržalky: Ste tu? Pridajte sa!
No Petržalčanky sa zatiaľ neprihlásili, ale hádam tu nie som sama z tejto štvrte. Baby ozvite sa
boli sme vonku u mesiara a tak potom sme varili obed potom v kauflande potom sme haji a pak v auparku. boli sme pozriet ci uz maju walle-ho
ale kde si bola vcera????? 😀 😀
dalsia o ide do sprchy este si zabudla napisat pockaj ma tu 😀 😀 😀
verul ani sama neviem,ale tusim od stvrtka min tyzdna dik skusam uz daco nove a hadam dojdem o mesiac zasa ina alebo si dam aspon ofinku viac orange 😉
nema stale,ale uz som presvedcila kadernicku svoju som jej pohroszila ze si najdem inu frajerku na vlasy 😀 😀 chod ja som bola vcera a predvcerom a dnes smrdim cesnakom a nastastie spinkaaaaaaaa
verul hodi sa mu ta henda ciapocka uz je velky fesacik 😉 ochvilu bude zenske nahanat 😀
capy ked niks a tu neozve kym mi este oci sluzia a nechodi kazde inam tak prispejem len co budem pisat sama so sebou???staci ze si vypravam doma a nie este tu nemo hovorit 😀 😀 😀
caute baby neja to tu stoji kde ste?? Ja už teraz nestiham nič deti v školke a škola uff mam dosť
caute
astor,botky ste nakoniec kupili?a ako je v skolke?a ty akos i zvykas zase v praci?
ahojme
capy o kolkej???bo som tam bola okolo 17-17:30 malej sa pacilo smykla som sa aj ja 2x ako je ta lodka 😀 😀

nie si sama 😀 😀 treba napisat tomanovej list 😀 😀 idem do hajan papapapa bo ja tapa som omylom dala prat nemam pojdem o case 😀 😀 😀