Baby z Petržalky: Ste tu? Pridajte sa!
No Petržalčanky sa zatiaľ neprihlásili, ale hádam tu nie som sama z tejto štvrte. Baby ozvite sa
verul ja este ani sama neviem aky termin.zajtra ide adko het a v sobotu urcite nie
a potom je to vo hviezdach skuste dat termin skusim sa prisposobit a ak nic tak donesies inokedy 😀 😀
ahojte. ja vas akosi nestiham dneska. boli sme na takom malom stretku spojenom s fotenim v listoch, potom na zeleznej studienke a este v poluse. potom doma rychlo urobyt veceru, ozehlit kosele 😝 prichystat veci mangelovi veci na zajtra... a teraz sa idem konecne osprchovat 😅 😅 😅
ahoj capy, muž mal dnes voľno? Aj nás to dnes neviem prečo ťahalo na železnú ale skončili sme na kolibe 🙂 .
hodila som fotky do albumov. tak ak chcete tak kuk 😉
no a mala by som ist asi do hajan 😀 😀 😀 ale ked mne sa nechce 😅
videla som tvoj album na hlavnej strane koníka, pekné fotky, ste sa vysantili dnes na železnej
malá spinka ako anjel dnes. Bolia ma dasna, kvôli sprostej dent. niti, tak sa mi nechce spať, ale už pôjdem, aj ty už sup sup 😅
teda šup šup 😅
Zas budú tí dvaja na pive alebo strieľať príšery niekde, kým my doma s deťmi 😀
A este ich budeme večer ľutovať, aký mali ťažký deň 😅.
Dobrú nocku
dobre robíš, veď čo sa bude len on dobre mať? 😀
😀
Ale už fakt idem spať, veď o chvíľku vstávame 😅
baby 😕 to dokedy ste kvakali 😕 fuu, ja ako mam nizku potrebu spanku, ale na vas sa nechytam 😅 😀
no dnes tu nebudem az tak dlho ponocovat, lebo som u nasich a ked pojde segra spat tak ju nebudem rusit 😅
Ahojte, to co je, capy je na odvykacke od kona? 😀
Vcera ma uplne pochytila pletacia vasen, ani som sa sem nedostala cez tie ihlice, eros ak mas nohy 19-ky, tak mozno sa dockas aj tej ponozky 😝 .
ale hej vcera som sla do postele okolo pol noci ale rano bolo horsie. vobec som sa nevedela prebrat. ja nemozem tolko spat 😅 😅 😅

už teraz sa cítim ako nastenka z mrázika, čo do rána strikovala, dospelácku veľkosť pliesť, tak to nou nou 😅 .
Bola by si obľúbenou susedkou v ten deň.