Baby z Petržalky: Ste tu? Pridajte sa!
No Petržalčanky sa zatiaľ neprihlásili, ale hádam tu nie som sama z tejto štvrte. Baby ozvite sa
Dobre ranko 🙂
dnes sa chystam mhd-ckou, este aj s prestupovanim, no zbohom.
ale kocik necham doma, nech sme mobilnejsie.
Ahoj,
v ruzinove, za muzom, isli sme potom (zas) kvoli vstavanej skrini.
Dali nam inde zas nizsiu cenu. Este zoparkrat sa prejdem a budeme mat skrine zadara 😀 😀 .
A vy ste ako travili den?
Inak v buse sa mi este aj jedna stara pani postavila, som bola s malou, no teda, vsetka cest.
Cafte
vtedy sa uz spalo ked vy ste pisali 😀 😀
mne dnes mala hodila kluce do sachty tak som ukratena o 250Sk.musela som vytahrov volat kt.dosli za 30min nastatsie muzik dosiel skor tak cakal on bo mala aj tak bola daka mrchava
jejda, eros, daj si nejaky vacsi privesok na kluce.
mne to raz skoro zachranilo zivot, ked som ako tehu utekala domov, som myslela, ze sa pocuram 😅 a spadli mi kluce tiez tam, ale ostali visiet na privesku.
si mala rusno, co?
s muzom si takto vymienam sms-ky, nejaka telepatia, ci co.
pisem mu napr. rano sms, dam odoslat, este ani poriadne neodoslem a zrazu sms od neho
je daka akcia ze do konca roka ti smsky platia,ale ci je to pravda neviem
daj si do prazdnesj smsky Vikend a posli na 12323 aj ta pesnicka je otom co ta baba ide v elektricke 😀 😀 😀
ten orandzovy je asi lepsi ako ruzovy 😠 😠 ,ale vacsinou ludi mam v ruzovom tak budem ruzova 2roky
ja pisem bo kamoska mi furt pise a aj preto pisem lebo ked uspavam malu nemusim ju vyrusovat mojimi recami 😀
eros, len ja nemam akciu, ja mam mobil zadara 😀
ja pisem aj volam, ale muzovi viac pisem, v robote nema cas sa vykecavat, kamoskam volam.

no už som to vypla. Dobrú nocku