Baby z Petržalky: Ste tu? Pridajte sa!
No Petržalčanky sa zatiaľ neprihlásili, ale hádam tu nie som sama z tejto štvrte. Baby ozvite sa
to teda hej som rada ze po dlhych rokoch som nasla konecne normalneho dr a nie masiara niektory su fakt hrozny
ja mam dokynu a tiez je super
ja som jednej dr chodila na sustecku ale vraj uz zomrela ale to bolo uz davno to este s Lauruskou v brusku
jaj ta moja je tam len tusim dva roky. predtym bola na vajnorskej
aha taka blondynka starsia ? neviem si meno vybavit ale k jednej som chodila na vajnorsku a videla som ju ist na sustecku asi je to ona
kollarikova
jasne to je ona , to je dobra dr mila chodila som k nej este ako studentka, ok koncim padam unavou bru noc
aj ja k nej chodim od skoly. aj tebe dobruuu 😔 😔 😔
haloooooooo zas nikto ?
tusim sme tu len my dve 😅 😅 😅
vyzera to tak ... ale ja som mala tiez obdobie ked som nechodila na konika bo nebol čas alebo všetky fičia na Fb 🙄
asi su naozaj vsetky na FB 😒 😒 😒
nemam rada facebook
ani ja moc nemusim 😒
ako si vykendovala ? my sme sli na napoleonske dni ale burka nas vyhnala tak sme trcali pol vikendu doma 😔
my sme boli v sobotu u nasich. tato mal meniny. a dnes sme boli v rakusku v neuesiedle am see. bolo super. vikino sa dokonca aj nechtiac okupal 😀 😀 😀
astora- nas tiez odradil dazd od napoleona, ale isli sme aspon vecer omrknut strelbu a ten ich presun s delami 🙂
capy tak ste mali zabavu 🙂 ny sme na tie strelby uz nesli bolo to neskoro dvojky zalahli uz o pol osmej chvalabohu aspon som si trocha oddychla 😉
astora bavili sme sa. aspon si mala pokoj 😉
tomu ver aj dnes zalahli skor sme ich vybehali trosku doma sa to neda vydrzat a moji asi tvojho Vikiho v tej prilbe nespoznali 😀 nejaky boli prekvapeny 🙂
moji zalahli o tristvrte na devet.
to neva kto by ho spoznal 😀 zajtra ideme do skolky pre obrazky. tak som zvedava 😀
my uz ich mame ale bol zlaty aspon eros nunka mu zakyvala ked moji sa hambili
aspon niekto 😀 😀 😀
ved hej ale aj moji by zakyvali snad nabuduce daj mu dolu šišku aby sa spoznali 😎
ok nabuduce bude bez prilby 😀 😀 😀
ale radsej nie pre jeho bezpecnost 😉
nieco vymyslim 😉
no uz mame prazdniny tesim sa mame rozbite ihrisko za domom hadam to stihnu urobit aby sme mohli aj von normalne chodit
teraz je nove pri alberte 😉

tak to mas super. 🙂