Baby z Petržalky: Ste tu? Pridajte sa!
No Petržalčanky sa zatiaľ neprihlásili, ale hádam tu nie som sama z tejto štvrte. Baby ozvite sa
to teda hej som rada ze po dlhych rokoch som nasla konecne normalneho dr a nie masiara niektory su fakt hrozny
ja som jednej dr chodila na sustecku ale vraj uz zomrela ale to bolo uz davno to este s Lauruskou v brusku
aha taka blondynka starsia ? neviem si meno vybavit ale k jednej som chodila na vajnorsku a videla som ju ist na sustecku asi je to ona
jasne to je ona , to je dobra dr mila chodila som k nej este ako studentka, ok koncim padam unavou bru noc
vyzera to tak ... ale ja som mala tiez obdobie ked som nechodila na konika bo nebol čas alebo všetky fičia na Fb 🙄
ako si vykendovala ? my sme sli na napoleonske dni ale burka nas vyhnala tak sme trcali pol vikendu doma 😔
my sme boli v sobotu u nasich. tato mal meniny. a dnes sme boli v rakusku v neuesiedle am see. bolo super. vikino sa dokonca aj nechtiac okupal 😀 😀 😀
astora- nas tiez odradil dazd od napoleona, ale isli sme aspon vecer omrknut strelbu a ten ich presun s delami 🙂
capy tak ste mali zabavu 🙂 ny sme na tie strelby uz nesli bolo to neskoro dvojky zalahli uz o pol osmej chvalabohu aspon som si trocha oddychla 😉
tomu ver aj dnes zalahli skor sme ich vybehali trosku doma sa to neda vydrzat a moji asi tvojho Vikiho v tej prilbe nespoznali 😀 nejaky boli prekvapeny 🙂
moji zalahli o tristvrte na devet.
to neva kto by ho spoznal 😀 zajtra ideme do skolky pre obrazky. tak som zvedava 😀
ved hej ale aj moji by zakyvali snad nabuduce daj mu dolu šišku aby sa spoznali 😎
no uz mame prazdniny tesim sa mame rozbite ihrisko za domom hadam to stihnu urobit aby sme mohli aj von normalne chodit

tak to mas super. 🙂