icon

Baby z Petržalky: Ste tu? Pridajte sa!

natana
26. júl 2006

No Petržalčanky sa zatiaľ neprihlásili, ale hádam tu nie som sama z tejto štvrte. Baby ozvite sa

astora
24. sep 2009

caute baby dnes sme oslavovali mala ma dnes 10 rokov tak rychlo to ubehlo teraz sme si ju doniesli s porodnice a uz ma 10 a papuluje 😀 😀 😀 inak decka uz su na tom lepsie uz len kaslu tak dufam do pondelka budu uz ok 🙂

capy
25. sep 2009

tak dodatocne laure vsetko naj k narodeninkam 🙂 🙂 🙂

astora
25. sep 2009

dakujemeeeeeeee 😉

capy
25. sep 2009

neni zaco 😉

majkas
25. sep 2009

tak aj ja sa pripajam ku gratulation a zelam vsetkym krasny vikendik 😉

capy
26. sep 2009

majkas aj tebe krasny vikendik 🙂 🙂 🙂

miraclestudio
26. sep 2009

mm1 vynikajuca je mudr.zahradnikova, perfektny pristup,poradi,je naozaj mila, pedantna a miluje deti 🙂.ambulanciu ma na znievskej 3 (na terase,za sportovou halou pengym).

capy
27. sep 2009

astora aj my uz mame teplotu ale len vecer a v noci. tak si ho asi zajtra necham doma. uvidim aka bude tato noc 😒

majkas
27. sep 2009

tak vsetkym chorym zelam skore uzdravenie a pekny tyzden 😉

capy
27. sep 2009

dakujeme a podobne 😉

astora
28. sep 2009

capy to ma mrzi tak rychlo sa uzdravte

majkas
28. sep 2009

ahojte, my dneska oslavujeme 3 mesiaciky! sice trocha s placom, tak sa prechadzkujeme a ja konujem cez mobil🙂

capy
28. sep 2009

vsetko najlepsie tamarke k 3 vymesaciu 🙂 🙂 🙂

astora
28. sep 2009

aj ja sa pripajam ku gratulacii 😎

majkas
29. sep 2009

tamarka dakuje 😀

zajtra poradna (miery potom napisem) a prva davka ockovania tak uvidime jak to budeme znasat. drzte palce 😉

capy
30. sep 2009

drzime palceky

tak my sme dnes boli u dokiny. uz su obaja chory. ☹ ☹ ☹ vyfasovali sme kopu liekov tak sa z toho snad rychlo dostaneme.

a vo vedlajsom byte zbyjaju od rana tak mam nervy 😠 😠 😠 ale tomino nastastie haja

capy
30. sep 2009

a este pikoska. od dokiny sme sli do lekarne. nemali vikinove antibiotika, tak ze mi ich objednaju a poobede si mozem pre to prist. tak som tam letela a ona ze neprisli 😒 tak sme boli v dalsich desiatich lekarnach a nic 😠 😠 😠 a v poslednej mi ten pan povedal ze od zajtra je neaka nova novelizacia a tieto antibiotika este dnes niesu certifikovane u nas. ze mozno zajtra 😠 😠 😠 ide ma slahnut. som zvedava co bude zajtra.

astora
30. sep 2009

capy to ma mrzi nas nechala do piatku doma s deckami ale cely oktober nejdu do skolky a malá zas kopec vynechala v skole ale este kasle a v skolke vyslo najavo ze daky bacilonosic tam bol lebo vraj je vela deti chorych 😒

capy
30. sep 2009

minuly tyzden ich bolo v triede len 14.

astora
30. sep 2009

teraz ich je tusim len 10 muz tam dnes bol pre pyzamka

capy
30. sep 2009

no tomu verim. uvidime ako rychlo sa z toho dostaneme my 😒

astora
30. sep 2009

my sme sa obisli tentokrat bez antibiotik nastastie

capy
30. sep 2009

my ich mame koli jeho nocnej teplote 😒

no nic idem zehlit 😝 😝 😝

astora
30. sep 2009

capy cakaj donesem ti aj moju kopku na zehlenie

majkas
30. sep 2009

ahojte,

hlasime sa po poradni, za 3,5 tyzdna sme narastli o 1 cm na 61cm a pribrali sme 480g na 6290g doki nas pochvalila, vsetko OK.
no a mame sa ze sebou aj ockovanie, prvu davku plus pneumokoky. Jednu injekciu sme zvladli v pohode len taky mini plac skor zo soku ze co sa to deje ale druha to uz bol plac jak sa patri, ze co si to dovolujete dve pichania v jeden den a zatial klop klop uplne v pohode bez opuchov, teploty.. jak keby sme ani neboli ockovani.
dufam ze to tak aj ostane

neviete ze dokedy sa mozu tie reakcie na ockovanie prejavit? registrujem ze do 2 dni by mali ustupit ale ci je aj nejaka lehota dokedy sa maju objavit.

a baby hes hes vsetky tie bacily a virusy od vasich detureniec, nech ste cim skor fit 😉

capy
30. sep 2009

majkas super. pekne rastiete. a reakcie mozu byt do 24 hodin 😉

astora dones. uz je jedno ci zehlim jednu veeeeeelikansku kopu alebo dve 😀 😀 😀

astora
30. sep 2009

majkas super vaha
capy uz idem len to nahadzem do vreca

capy
30. sep 2009

ok cakam 😀 😀 😀

majkas