Baby z Petržalky: Ste tu? Pridajte sa!
No Petržalčanky sa zatiaľ neprihlásili, ale hádam tu nie som sama z tejto štvrte. Baby ozvite sa
astorka vsak si zober harmasan 😀 nebudes sama si aspon najdes cestu domov ked bude slnko prazit
sak zoberes sedacky a ide sa,ja mam dost velke auto 🙂 3 sedacky sa mi do zadu vlezu a ty si sadnes do predu.ziadna veda.
zober vsetky zveri so sebou a zmestis sa aj s kocikom do auta?
pre teba by som dosla s autobusom 😀
TAKZE BABY, ZAJTRA, SAD JANKA KRALA, PED VCHODOM O 4....POTOM SA POJDEME PREJST NIEKAM KDE SA MOZU VYBEHAT A MY ROZPRAVAT
PRE ISTOTU, SOM POSLALA MOJ PHONE....
no to by bolo fajn keby sa este niekto pridal.
eji a je to zajtra ci v piatok?
mati,mne nerobi probl;em ta zobrat.
eros ja bez afta ani na krok.z ruzinova do sadu v tomto teple,tehotna a s malym mhd nehrozi 😅
ahoj a kde je vchod? viem že to znie divne, ale ja tam vchádzam od Auparku, tak neviem či myslíta tento vchod 🙂
natana...myslim vchod, ked sa uz ide do sadu...takze zadny..ako sa ide na preliezky...mna hned zabdate....taka siroka....s nahanajucim sa synom 😅
eji ale keby som tam aj ja bola by si nas pomylili bo ja som tiez sirokaaaaaaaaa.lenze ja nejdem jedine na dalsi rok asi 😀 sice budem okrem toho ze siroka aj sediva
asotra kde je problem ta odveziem a aj doveziem decka sa ti vylietaju ty si troska pokvakas,hm?
aj man lahko spoznate,ta s tym velkym pupkom som ja 😀
eji takze je to vxod od auparku,hej?

no pocitam ale ked sa spalim inde musim zasa pocitat hento