Baby z Petržalky: Ste tu? Pridajte sa!
No Petržalčanky sa zatiaľ neprihlásili, ale hádam tu nie som sama z tejto štvrte. Baby ozvite sa
no pekne.musim mat vsade pootvarane tina bo ja len zimu a vetrik mam rada.preto dokoraaan
ahojte kocky, vidim, ze vy este mate povinnosti. Ja teraz chvilu klud, tak tiez prajem krasny vikend a neupecte sa velmi. 😎
frida moja mala je spotena v kociku ked chodim snou na prechadzku preto sa mi aj budi a to ma v kociku len plienocku a prikrita je len cez chrbatik dalsiou plienkou.
pozri moj maly ked bol maly som s nim chodila na 3hodiny na prechadzku a to sa narodil v oktobri a viac x denne a vobec nebol chori a malu otuzujem.nevadi jej to.moja segra je tiez marcova a ked ma zimnu bundu ludia vedia ze je vonku strasna zima aj teraz spi v kratkom bodicku pri vetracke a bez ciapky
eji asi neni doma ked popriala pekny vikend alebo je s mužom
nič take som nerobila len som uchodená
ano????o ze neviem ale nechcelo sa mu fakt neviem co ho donutilo ist asi tie co stoja pri slovnafte 😀

babenky, pekný víkend vám prajem, ja už musím íst, malá sa zobúdza a pritom spala len dva a pol hod. asi z toho tepla nemože dlhšie. 😔 tak papa 🙂