Baby z Petržalky: Ste tu? Pridajte sa!
No Petržalčanky sa zatiaľ neprihlásili, ale hádam tu nie som sama z tejto štvrte. Baby ozvite sa
no petrzalka je lepsia ako byvat v meste, ale tie psie H... a ti ludia
a co mam vsetkych znamych,tak len nadavaju, ze aki ludia tam ziju a pritom cela BA su nastahovani sedlaci
aj kamaratka, ze namysleni blavaci, a ona je pritom zo zahoria z diery a mysli si, ze aki su dementi v Blaaave. Mimochodom normlany bratislavcan nepovie blaaava, ale bratislava a normalny bratislavcan a dlhozijuci clovek v bratislave vie, ze cela blaaava, Bratislava, je jeden velky sedlak. Uz len maaalo pravych Bratislavcanov je pravych. Asi tak. Poznam seba a svojich rodicov a starych rodicov, ze ti zili v Bratislave. Teda oni hovoria prespuraci
macko tak dobehni na to namseticko tiez 🙂 ved to je kusok. 😉
hm? a aspon enbudem jedina tehula tam 🙂
babule dobre nam s vami bolo 😉
mackomucko,neviem ale ja som v petrzke zila 20 rokov a ludia sa mi tam zdaju byt uplne normalni a to s tymi psami je v bratislave aj v kosiciax ci ziline normalne,zial....
vsade najdes aj ludi dobryx aj zlyx,nikdy nebudu vsetci podla tvojix predstav 😔
no skoda ze si teraz mimo slovenska sme sa mohli stretnut,aj sa vratite nazad ci uz tam ostavate natrvalo?
Ahojte,
mackomucko a kde tam okolo dostižky?
Ja som tiež vyrastala v Petržálke (pri dostižke 😀 ) a som normálna... Teda aspoň dúfam 😀 . A 3 roky som bývala na dedine na Záhorí - a niiiiikdy viac!!! Niečo na tých vtipoch je!
aj mne bolo super len niekedy by som rada aj bez deti nech aj pokvakame to lietanie ma moc nebaví..
ja som nevyrastala v Bratislave, ale na dedine a pripadam si normalna. Tiez som byvala aj v BB a mozem potvrdit, ze ludia su aj tam aj tam rozni.
astora s tym pokecom mas pravdu, len kto nam deti postrazi? To mi bolo sveta zit, pokym sa vas Adam bal. 😉
Frida - nemyslela som dedinu ako takú, ale dedinu na Záhorí. A tam je ešte polovica obyvateľov cigošov, no samá tma 😒 ...
no kde to vazne deti?
arabeska vsak si hovorila ze na net nepojdes ci to malo bit tak povedane.
astorku hnevam sa 😔
cafte kocky, tak co tu nove? dnes som bola pozriet malinke babo- necele 2 mesiace 😵 este stale sa z toho neviem spamatat....bolo to zuzo...
Inak ja som stara bratislavckanka a Blava pouzivam uplne bezne- nechce sa mi hovorit ten dlhy nazov 😅
drnda, sara ma uz 3 mesiace 😕 to strasne leti 😕
co jej dietatom, ale aj ten muz nebol normalny...ako byt socialna pracovnicka, tak su bez deti..aj ja si pokricim na maleho, ale s mierou
mna napadlo, ze ja vyraz bratislava, ani blava nevyuzivam, nemam ani kedy
vacsinou 5rzalka
astora ani ja, je to uplne mimo tie zeny, mam pocit, ze furt melu o tom istom (zakladne poucky z nejakej psycho bruzorky 🤐 )
co ja viem...ale dnes to bola hroza, ti rodicia, ako 😠
niekedy sa to da kukat, a da sa z toho vela zobrat
si robim svandu 😀 aj tak sme potom utekali koli malej.dosla segra a hned zacala revat 😀

no dufam ze sa nic nezmenilo 🙂 ja si tam asi odskocim aj na zakusok 😀
mackomucko,nexapem...
eji aulandiu zrusili?teda som nevedela