Baby z Petržalky: Ste tu? Pridajte sa!
No Petržalčanky sa zatiaľ neprihlásili, ale hádam tu nie som sama z tejto štvrte. Baby ozvite sa
nejde o to ale viem čo preživaju kamošky čo uspavaju deti ešte ako trojročne s nimi spavaju a podobne a ja aj ked ich lubim aj na seba chcem mat trocha času
no to sme robili aj mi s krpcom a teraz sam nezaspi ani v izbe musi byt hrosik pri nom 😠
no vidis my sme malu neučili na to a ani krpcov a ked nam bolo smutno tak sme malu prehovarali aby hajala s nami a ona nechcela 😖
lenze my sme byvali donedavna u svokri v 1izbe a 1 posteli sa naucil.ja som nemal avymozenost 2 izby v jednej ak osardinky 😀
no to nebude uz bude velky a ani sa mu necudujem ze sa boji ked jeho mati sa nsivaju hororove sny 😀
baby, ja som s nimi spavala poobede vzdy. Vecer sme si lahali iba k Ajke, ale to bolo z priestorovych dovodov( potom si musela zvyknut). Vecer zaspavaju sami od zaciatku- teda chalani- nemame s tym problem. Ja som jednoducho lahla sdetmi, ktore neboli v skolke a spali sme (i ked nie dlho) Teraz su uz veliky a so zaspavanim nemame problemy 😉
verulka ale u mne je ich spanok jedina chvila kedy môžem navariť a porobiť veci ktore s nimi nestiham ☹
caute, citam, ze rozoberate moj problem a ja stale uspavam Adama - nastastie iba cez den, vecer to robi muzicek, takze si poupratujem aspon kuchynu. Ale tiez sa bojim, ze dokedy???
ani ja dnes nejdem von rano bola riadna kosa a kedze decka nespali maju aj naladu adekvatnu tomu 😠
dik za ochotu fakt som dnes uplne vypluta a to musim vydržať do deviatej do večera kým zaspia
astora, to nemyslis vazne ze pojdu az o deviatej spat, to vydrzia???? To su ine deti...

nie nechcem ich na to učiť su zvyknutí spať sami ale asi sa im nechce už som ich vypustila - behaju