Baby z Petržalky: Ste tu? Pridajte sa!
No Petržalčanky sa zatiaľ neprihlásili, ale hádam tu nie som sama z tejto štvrte. Baby ozvite sa
arabes??co ty chces??aj ti dam take plavky...
a astor...vsak nemate doma nit???take snurky by prekryli aj to, co maju zahalit 😅
cafte moji este ani zdaleka nespia, ale uz suv posteliach 😕 teraz volnym preibehom do hodinky zaspia.
eji aj moj muz chytil nejaku virozu. ide to z neho vrchom, spodom 😝 snad to nedostaneme vsetci 🙄
ja mam nove plavky 😎 aj min. rok som mala 😎 tak marec-april sa dobre kupuju, napr v bepone maju zlavy aj -70% a ze trci nejaky ten SVAL? no a co, ja som sexi aj s nimi 😉
Mne sa paci moja maminka- ma pomaly metracik 160cm a nijako ju to ne..re 🙂
verulka...hehe, ale tebe sunecky neni vidiet, ani mna to obzvlast neserka...
astor 😲 no teeeeeeda, mas byt rada....sunecky si ja radsej kupit 😅
verulka, my sme uz tu virozu bratislavsku mali..
inac, co som vam hovorila, ze dnes rano idem do poradne so sebou, som sa sela, idem az zajtra, a to som zistila, ked som stala pri dverach s mocom v ruke 😠
astorko kde mas sunky prosim ta vsak tvoje dvojickovo je tlstejsie nez ty .ty ked schovas za sparatko tak vididim vsetko 😀
eji tak to potesi
inak moji mali aj dcera aj muž mali črevnu chripku asi pred mesiacom len mna to obišlo 😔 chudence deti
presne,aj maly to mal asi tak pred mesiacom....ked bol taky boom
verul, ako ide robota?
no nas to musi obist vsetkych 🤐
eji, ja to len dobre maskujem- hlavne nedavam najavo, ze mam nieco nazvys a to brutal zabera 😉 Jooj, ale hned by som brala take brusko ako ma arabeska 😵
nie ja chcem byť taka aka som aj tak mi všetci vravia že som vychrdlina ale čo ja za to môžem ? ☹
astor aj ja xcem byt taka vyxrtlina ako si ty a to naozaj.
verul ked budes mat ty tak ti budem zase zavidiet ja 😅 ja to moje brusenko zboznujem aj ked sa teraz citim uz taka nemotorna,do vsetkeho vrazam 😀
verul, ty by si mohla mat futbalovu 11
skoda, ze pri 4 msusi menit auto, ale potom uz mozes mat rovno deti 7, to ako 7 miestne auto..alebo vies co???co tak si kupit autobus???
eji 😀 😀 ked ja za to nemozem, mna to s tymi deckami strasne bavi 😅 ale my uz iba 1x a smitec 🤐 aspon tak muzik vyhlasil. Auto som uz premyslela ako efektivne zmenit, ale az ked to bude aktualne 😉
arabeska, ok, to ma trosku upokojilo, ze mi bude niekto zavidiet. Kedze uz teraz si viem predstavit co ma caka- ake hlasky a reakcie okolia, no co uz, uz som si trochu zvykla
verul aj aj xcem este dalsie mimi,ale az tak okolo 30tky a tie hlasky okolia poznam a to cakam len 2 😅
ta budem xodit obxytkavat 🙂
eji no astorka uz radsej nex zostane pri 3 detickax lebo xuda by uz priesvitna bola keby este aj trojky mala mat 😅
ja chcem ece jedno mini baby kamoska mi dnes porodila 😀 aj ja chcem aj cisarakom mne je jedno.
arabeska, no a ja chcem skoncit s rodenim do 30tky 😀 ale ked ti moji su uz taki velki...mame super akcny zivot,ale uz mi chyba tlacit kocik pred sebou a vstavat 5 x v noci, sledovat akcie na plienky, poradne, apod...Juuj, hned teraz to chcem 🤐

len aby tie svaly nestriekali na okoloiducich bo sa potom nezbavis 😀
na tulena asi nebudu mat plavky ze??? 😀