Baby z Petržalky: Ste tu? Pridajte sa!
No Petržalčanky sa zatiaľ neprihlásili, ale hádam tu nie som sama z tejto štvrte. Baby ozvite sa
no to hej ale tam o jahodach tu mozes o inom 😀 .mozno aj spion anize nas tu najde 😀 ako mna minule taaaaaaaaak sa tesila
cafte, ja len podam hlasenie. Dnes som bola s Radkom na tom MDD, ale nikoho znameho somnevidela. Boli tam dvoje dvojiciek, ale asi s babkami 😅 My sme boli od 3 do asi 3,45 nakolko zacalo dost prsat a my sme boli na bikoch. Radko bol uplne mimo, lebo sa uplne hanbil- asi kvoli tomu ze bol sam...
eros, ja som vypila 9 becheroviek 🤐 a ani by si to do mna nepovedala...zato rano ma vseeetko bolelo 🤐
verul ja som tam dolsa troska neskor a odchadzala som s placom bo to malu vyrusilo a plackala mi este doma 😠 hucali tam do toho mikrofonu ako dive prasiatka 😀 .hadam na ex si ich pila? 😀
a ako vzdy som potom nadavala a dosli aj dvojickovo tak neskor astorkinvo.
drnda vidis uz sa to tu zbieha 😀 ale na ako dlho 😅
No pekný alkáč si ty veri 😀 ... A kde sa to pilo? Prečo ma nokto nevolá, kde sa tak pije? 😀
eros, ja inak ako na ex nepijem, zvyk z mladi 😀
no vidis, priste sa musime lepsie dohodnut, alebo si cisla vymenit...
olianko, na teba myslim...nepojdes v stredu so mnou cvicit do Pengymu? Nie spin, ale iba bodytoning, ale cvici fakt dobra babulka 😉
to je pri pifflovej?mylsim
verul az ked mi mala odraastie troka potom pojdeme po 4nozky domov 😀
drnda Pengym je jedno fitko na Wolkrovej 🙂
ja som si inak dala v sobotu jedno cierne pivco a som bola jak udreta 😨
tak na wolkrovej mas tam autoskolu alee dalej ako dostanes musia vysvetlit tuto tety
drnda, aerobic tam je, ale ten ja nemusim. Teabo tam nieje- apropo uplne brutal je v auparku, ale aj drahe ...
olianko, ak sa bude dat (bo Riska mam choreho) dojdem, ale iba s Radkom - ajka ide do SvP. Vsak cvicenie je o 8 vecer 😎 a potom este aj manzelske povinnosti stihas 😀
o 8-mej je este teraz pre mna neskoro lebo ALex davam spat o 9-tej 😵a este ju kojim tak to by muz nezvladol 😅
no pekne ja budem cvicit asi iba na starom aby som mleko nestratila teda aj dake kila co mi ostali 😀
Aerobic klasický nemusím ani ja, tie bojové sú ale dynamické, ja som predtým kedysi robila akrob.rock and roll, takže potrebujem niečo energické 😅 .
nie zabit ako by to povedal oj otec,???prizabit 😀 potom mu odpadne ehm odpadne muz 😀

tak nebud troska bo si tu pripadam ako cvok 😀 preco ako ze???