Baby z Petržalky: Ste tu? Pridajte sa!
No Petržalčanky sa zatiaľ neprihlásili, ale hádam tu nie som sama z tejto štvrte. Baby ozvite sa
frida co uz stava sa.. neni som jediny pripad aspon dufam 😀 a chcem to riesit teraz nie ked bude maly vasci a bude chapat co sa stalo.. nechcem aby mal nejaku traumu po cely zivot.. aby pocul jak sa hadame a videl jak si nerozumieme.. 😠
frida krpec ešte spi?
ja asi pôjdem aj budiť lebo aby potom nebuntošili do desiatej v noci 😔
Malalady - pokiaľ sa idete rozviesť, tak by ti mal súd zveriť dieťa do opatery. Ja mám2 deti z predošlého manželstva a nikto mi nejaký problém nerobil. Mali by ste sa dohodnúť na návštevách a alimentoch, ak sa nedohodnete, návštevy vám určí súd, ale pozerám, že drobec je moc maličký, tak by si mohla prejsť s tým, že nepôjde z ruky do ruky a nech si chodí naňho kuknúť každý druhý víkend (ale nie ešte brať si ho!), lebo je ešte veľmi maličký a čo sa týka výživného, ak sa nedohodnete, je to myslím 1/6 z jeho platu, ktorý mu napíšu na personálnom.
no vidim ze som vam ani nechybala 😀 .aurat som dosla s 3hod prechadzky.uz si kolena necitim.
co noveho?
astroku s hlboka aj s vysoka sa ospravedlnujem.napravim pozvem ta na gulas na gessaovu tam k tomu autu kde davaju bezdacikom 😀
Nevadi ja budem tiez ignorovat ked dagdo dojde.pockaj este nas nevyspehovala anize a bubonic 😀 😀 😀
hehe, ani tak ani tak, dnes mala kazda indivindi program, doobeda som bola v meste a poobede sme mali poistovacku, a Zuzka isla na rodinny vylet 🙂
a nefrflem, len vas obdivujem ake ste sikovne 🙄
ale on chce kecat s kamosom a pivo uz mal 😀
a vy co porabali, ja chcela spytat, ze co planujete na vikend, myslim si, ze je piatok 🙂 manzelik ma zajtra dovolenku - chceme ist do Senca 😉
no zajtra budem trcat tu zasa doma mylsim a maly mi ide na chalupcu k sedlakom taaak tam on zapadne ani domov nechce odtial ist.no ty do senca na zacitaku tehu???nebojis sa?ja osm ani do vody radsej nevkrocila 😀
tak mu daj este zopar plechoviek neh je tichucko.ozaj co je s asrabeskou?stale nikdo o nej nevie???

frida no skusim vsetko.. len som sa chcela opytat ak by niekto tu mal s tym uz skusenost.. ☹