Bacuľky poradťe, čo nosiť v lete
Baby čo máte pár kilečiek, možno aj viac ako pár, navyše, čo nosíte keď je vonku takéto peklo?? Ako nosíte šaty aby vám neodrelo šunky na stehnách?? Ja si vždy nakúpim šaty, mám ich raz a mám dosť na celé leto...
Bože, milujem takéto mudre reči.. Čo si mám obliecť? Schudni! Hmm ok a ako sa to oblieka? 🙂
Ja nosím klasické voľnejšie nohavice, bavlnené, a tričká, blúzky.. Sukne nenosím, tam by mi stehná asi nič nezachránilo pred suchanim..
@0silvia0 my máme so sestrou dokonca aj iný spôsob riešenia stresu. Ja do seba vtedy nedostanem nič a ona potrebuje jesť. Každý sme naozaj iný :-/
ja som nikdy nebola chuda, teraz mam asi 80 kil a 170cm, 2 deti a postava skoro ako pred tehotenstvom, len brucho mi kusa zostalo a asi max tych 5 kil. ,Ale cvicim uz vyse roka, takze postavovo som vyformovanejsia ako predtym, som pevna, akurat tych 5 kil dat dole a bude to fajn. A co pozeram, vela zien, mladsich odo mna (mam 35), ktore este nemali deti, tak vyzeraju bud rovnako ako ja alebo este horsie ako ja. Ja nosim normalne vsetko co predtym ked som bola chudsia, aj leginy nosim, aj obtiahnute rifle, tricka obtiahnute. V lete normalne kratasy velmi kratke a tricka na ramienka, ale dlhsie, ktore zahaluju brucho, vsetko ale obtiahnute, aj svetle, aj tmave. Kedje velmi horuco, sukne nenosim, tak len do 25 stupnov, lebo potom sa mi suchaju stehna. Ja nevyzeram dobre vo volnych veciach, ale mam celkom sumernu postavu, mam prsia, aj zadok, viem co mi pasuje a co nie. Zalezi od postavy a od toho ci zena vie co jej pasuje alebo nie, od zdraveho sebavedomia tiez. Ja stretavam chlapov na ulici co sa im pacim normalne a maju aj chudsie zeny pri sebe ako som ja a pokukuju po mne 🙂 ale tiez som toho vazoru, ze kazda zena moze so sebou zorbit nieco, napr schudnuit co i len 5 kil, takze treba kusa popracovat aj na sebe.
@ostorha práveže mne sa zdá, že tie Francúzky si tú váhu úzkostlivo nestrážia ale majú také stravovacie návyky (je to otázka ich kultúry) že sú skôr štíhle. Tými "širokoplošne" štíhlymi som myslela skôr ženy aj po 40, také v produktívnom veku. Čo napríklad v tomto veku už Slovenky sú guľatejšie (čo neznamená že škaredé a obézne ako to tu niekto naznačil). Tie herečky čo si spomenula sú už 60-tničky, takže to je už zas iná veková kategória. Mimochodom Catherine je moja obľúbená a stále vyzerá dobre, má šmrnc. Je rozdiel bacuľka v trojštvrťových nohaviciach a ortopedikých sandáloch (a la česká turistka) alebo taká Kate Winslet alebo Adele.
@namornicka Ano moze byt ako vravis.Catherine je stale pekna a sarmantna zena a Kate Winslet detto aj ako herecky su obe talentovane.Baculka a la ceska turistka v ortopedických sandaloch😂 to je dobreee,to si zapamatam,nie fakt pokial nie je zena vyslovene obezna tak dnes su velke moznosti da sa carovat aj s formujucim pradlom aj smrncovnym oblecenim a obuvou,to uz je potom fakt o nezaujme a nevkuse byt a la ceska turistka..😂😂😂
@alobalka kde sa to dá kúpiť?
Tuším luxusnabielizen.sk. .
som tucna,ale tento problem nemam a v zivote som nemala..mozno pomoze nejaka tuha mast, alebo mozno puder..
@podkovickaa lebo si im povedala pravdu,ktorá sa zle počúva,preto idú ako sršne😉.každá z nich by rada schudla,ale tvária sa,že sú spokojné
mne sa nohy otierajú, vždy som nosila preto silonky a sukňu, šaty, ale pri tých horučavách to nestačí, preto som odstrihla "nohy" z punčoch a urobila z nich kraeťasy, je to super

@extempore dik pojdem vyskusat, tiez som ich odsudzovala 😃 neznasam mrkvace, ale dam tomu sancu