icon

Balenie gynekológa

ivanka0645
29. mar 2022

Milé žienky takáto ehm "vtipná" vec sa sa mi stala. Môj nový gynekológ je zhodou náhod jeden môj dávny kamarát, sme spolu chodili na rovnakú strednú školu.. takže párty a kadečo možné.. No už vtedy na strednej sa Nám všetkým priznal že je gay každopádne nie som homofob nemám proti nikomu nič a naďalej sme boli partia.. dlhé roky sme sa nevideli ja som bola v zahraničí manžel, dieťa atď... ale to nie je podstatné pred par dnami mi volal že k nemu chodí jedna moja suseda (všetci sme z rovnakéj dediny) a jedna ďalšia :D to sú také tie zákerné ženy ktoré sledujú z okna kto čo kde s kým :D no proste mi zavolal že ehm jedna tá staršia sa ho snaží zbaliť svojou pipinou 😅 vraj k nemu bola 3x behom jedného týždňa s absolútne bizarnymi problémami a vraj mala na sebe nejaký overal takže k nemu vstúpila úplne nahá a naschvál sa predklanala zo zadu pri strceni tích jeho gynekologických pomôcok vraj vzdichala 😂 sa tak trochu ohmatavala no proste nejde veľmi do detailov lebo vás môže napnut :D no a tá mladšia ktorá s ňou tam bola tiež stále 3x po sebe vraj na seba dala nejaké sexy tangace a on jej povedal ze do ambulancie sa ma vstupovať bez nohavičiek no ona ho poprosila ci jej nechce pomôcť no akože keď mi to povedal som bola v šoku.. sú to také tie namyslene ženy hore nos atď..... Mňa poprosil či by som im nenaznacila ze je gej ale ako ich poznám povedia ze ho chcem mať pre seba :D vravel som bola hotová sú to dosť namyslene ženské

Strana
z2
jaskolka
29. mar 2022

Jasne, už vidím, ako gynekológ gay vykladá dakde pri vinku nejakej kamoške, že ho balia dve ďalšie susedy, svojimi "pipinami" 😆😆😆😆.A ešte do detailov by to rozoberal, akoze overal, a vošla úplne holá a vzdychala a ďalšia vošla v tangacoch a chcela pomoc pri vyzliekani🙈.... Aj keby to náhodou bola pravda, tak normálny doktir zavolá vtedy sestričku ako svedka, slušne ukončí spoluprácu s takou pacientkou a požiada ju, aby si našla i eho doktora. Aj doktor totižto môže si "vybrat" pacienta.
A už určite by som šla ku gynekológovi, ktorý je "zhodou okolností" môj dávny kamarát, aký so mnoi chodil do školy a maturoval v 23 rokoch.
Takže tvoj príbeh je buď úplná hlúposť, alebo ten doktor ani nie je doktor..

danica2711
29. mar 2022

@ivanka0645 moja, skús si po sebe prečítať, čo si tu posplietala, premysli si súvislosti a celkový zmysel, naformuluj otázku - a ak po fakt zrelej úvahe usúdiš, že MUSÍŠ, napíš znova

muzik
29. mar 2022

@ivanka0645 Skúsil si, nevyšlo. A pritom to mohol byť taký veľkolepý debut na tejto stránke, nebyť toho, že máš totálne fejkový profil a tvoj text je plný chýb, či už faktických, alebo štylistických. Ale zas mám pochopenie, pretože jednu ruku si využíval na leštenie bambusu a nastupujúci orgazmus ti zatienil mozog. Nabudúce skús príbeh premyslieť ešte pred tým, než strčíš ruku do treniek, možno to bude dávať väčšiu logiku... Ty...mama dvojročného Damiánka 😂😂😂

banderaska29
29. mar 2022

Ivanka, kedy si uvedomíš ty a Tebe podobné, že modrý koník je v prvom rade špionážna stránka a až potom sa tu bavíme o materstve a pod. 😀 Ty si už pri prvej skúške zlyhala. prečítaj si po sebe...

inak neviem, ako rátam tak rátam, nikde nie sú prázdniny 😀 slečna je asi v karanténe

brembo
Autor odpoveď zmazal
jana_eyre_2
29. mar 2022

Super, tak gynekológ zavolá svojej dávnej známej zo strednej školy, postazuje sa na obťažovanie a ona to dá na modrého koníka ako zábavnú story.. super nápad fakt.. ja by som link na takého gynekológa nechcela, čo vynáša zo svojej ambulancie storky a ešte aj povie konkrétne ktoré ženy to boli.. čiže nabudúce sa možno dozvieme ktorej smrdeli nohy pri vyšetrení, ktorá má aké problémy s pohlavnými orgánmi, ktorá je ako oholena a coked si nejaká aj nechtiac prdne.. to budú vedieť všetky známe a juch aj ženy na modrom koniku..

Či je gay či nie, ak je profesionál mal by si dať vedieť rady so ženou ktorá sa chová neprístojne a obťažujúco.. a mohol by byť natoľko profesionál aby to nevynasal ďalej, alebo aspoň aby si nechal pre seba kto to bol..

Ale je možné že ja som suchár, čo nemá zmysel pre humor a toto mi nijakovsky neprišlo vtipné..

sisa_s
29. mar 2022

@ivanka0645 prosim si kontakt na pana Dr

kittykat22
29. mar 2022

@ivanka0645 a teraz tu o cervenej karkulke "Ivanka". Tvoja fotka na stene je stiahnuta z internetu https://cz.pinterest.com/pin/584623595384782495/ a cela tato diskusia je vymysel. Ivanka zavolaj radsej spoluziakovi ktory studoval psychiatriu .... to bude prospesnejsie 👍🏻👍🏻

barborachors
29. mar 2022

@brembo presne tak, porusil zakon gdpr. téma je vymyslena... a atestacia dr co ma 23?? dobra blbost jak mraky

patus_2
29. mar 2022

@ivanka0645 jooj, nie vďaka za ponuku, ale lekára ktorý o vyšetreniach svojich pacientky info muje ďalej svoje kamarátky a tie potom ďalej na fóre, tak takého fakt nechcem.

rikarika
29. mar 2022

@ivanka0645 no ked k tomu pridam tvoje prispevky kde si vcera do temy o adopcii pisala o dlzke pohlavneho udu tvojho partnera, mam silny pocit ze si dobry uchyl....

h2
29. mar 2022

Všetci ste z rovnakej dediny Bratislavy?

mariaveronikag
29. mar 2022

prepáč, ale koľkokrát by si musela opakovať ročník, ak by si chcela nastúpiť do deviatky na strednej? A on kým zmaturoval, asi mal tiež deväťročnú strednú 🙂)) ale zasmiala som sa aspoň

mariaveronikag
29. mar 2022

@kittykat22 tá fotka, to sa máme tváriť, že je to ten gynekológ predsa 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2