Balíčky pre rodičov na Autosalóne v Nitre
Ahojte 😊
Chystáme sa zajtra na Autosalón v Nitre a zaujíma ma, či tam bude aj stánok Happy Baby ako minulý rok.
Vraj tam rozdávali balíčky pre rodičov, ale neviem, či sa tento rok dajú ešte rezervovať online, alebo ich rozdávajú priamo na mieste.
Máte niekto aktuálne info? Ďakujem!
Včera sme tam boli. Nič také som tam nevidela
@doriiis Ďakujem za info predchádzajúce každé 3 roky som sa vopred registrovala poslali mi kód tam sme dostali balíček a teraz neviem nájsť registráciu tak asi to zrušili
Ani ja som nič nevidela… včera ..
@anonym_autor je to autosalón prečoby tam mali dávať niečo pre decká ? 🙄
@anonym_autor je to autosalón prečoby tam mali dávať niečo pre decká ? 🙄
@anonym_654f53 balíčky sa rozdávali aj v minulých rokoch. Happy Baby tam býval ako sprievodný program Autosalónu a zvyčajne rozdáva darčekové balíčky pre rodičov a deti. Stačilo sa zaregistrovať vopred cez ich stránku a prísť vyzdvihnúť priamo na mieste .. Veď aj decká sa vozia v autách, tak to tam celkom zapadá .. 🙄
@anonym_654f53 balíčky sa rozdávali aj v minulých rokoch. Happy Baby tam býval ako sprievodný program Autosalónu a zvyčajne rozdáva darčekové balíčky pre rodičov a deti. Stačilo sa zaregistrovať vopred cez ich stránku a prísť vyzdvihnúť priamo na mieste .. Veď aj decká sa vozia v autách, tak to tam celkom zapadá .. 🙄
@anonym_autor ja som hlavne rada že som takmer žiadne nevidela síce plno ľudí ale žiaden krik deti ani nezavadzali
Dúfam to tak bude aj ďalšie roky

Včera sme tam boli. Nič také som tam nevidela