Balík cez zásielkovňu do CZ
Ahojte poradite ako mam poslat balik do CZ cez zasielkovnu Este som to nerobila 🙈🤷♀️
Stiahli si aplikáciu zasielkovna, naťukaj komu balík pôjde. Meno, email a telefón. Výber zásielkovňu kam to chceš poslať a zaplať poštovné kartou. Po zaplatení sa ti zobrazí kód, s tým pôjdeš do ktorejkoľvek zásielkovne a keď ho nadiktuješ vytlačia a nalepia ti štítok. Keď pošleš ráno na druhý deň poobede zvykne byť v ČR pripravený balík k odberu. Je to úplne jednoduché a intuitívne. Ak nevieš v zozname nájsť zásielkovňu ktorú chceš je to preto, že má maximum zásielok na sklade a neprijímajú ďalšie.
@lavender21 dakujem mam stiahnute .. ta pani to musi zaplatit najprv? Alebo pri prevzati .. ? Lebo su to veci cez bazar.. cize posielam najprv ked mam peniaze na ucte .. toto hlavne potrebujem vediet 😊
No ak sa s pani dohodneš že ti to pošle na účet, tak počkaj kým to budeš mať na účte a až potom posielaj cez zásielkovňu. Môžeš si vybrať aj možnosť poslať na dobierku, pripláca sa za to 1€. Alebo sa s ňou dohodni že jej to pošleš na dobierku až keď budeš mať peniaze za poštovné, nech ti aspoň to pošle vopred. Alebo nech ona zaplatí tú zásielkovňu a povie ti už len ten kód a ty jej to tam len odnesieš. To už je na vás ako sa dohodnete.

Ja som raz tak posielala, ale prišlo mi to komplikovane, tiež som netušila ako na to. Ak si dobre pamätám musíš sa v prvom rade zaregistrovať v zasielkovni, zadať odberne miesto v cr, zaplatiť vopred postovne a odniesť balík na miesto v tvojom okolí kde preberajú tieto zásielky. A ešte pozor na rozmery a hmotnosť zásielky.