icon

Bazár a premeriavanie vecičiek

16. okt 2023

Baby ,premeriavate veci z bazaru? Ja už som nešťastná ,nahodila som veci, sú tam veci napr..Zara zimná bunda za 6 e v top stave..je tam veľkosť, vek na aký sedí popísané , predávam lebo už nemám kde skladovať ,tak za lacno dávam a všetci že premerat..ako keby chcem 30e alebo.podobne chápem ..ale takú vec tam ani nemám..je o to záujem o tom po tom,ale všetci len premerat ..veď je tam veľkosť

Strana
z2
pink_lady
16. okt 2023

nepremeriavam, mam to aj v podmienkach ...a aj tak som sa par rkat nechala prehovorit...a ani dakujem, nesedi, nemam zajem...tak som sa zatala a NIE! Ani v obchode nebeham s metrom, alebo neprosim v eshope aby mi premerali...Predavam fakt za zlomok ceny, ...

silvike
16. okt 2023

Ja teda v pohode premeriavam 🙂 Nemam problem premerat aj to co davam napr. za postovne. Ale tak ja vacsinou uvadzam miery rovno ked nahadzujem inzerat. Mne to pride praktickejsie. Viem, ze ak sa ozve nejaky zaujemca tak uz rovno vie rozmery a vie, ze to bude sediet a ze to vezme. Take to vecne hladanie veci v boxoch a premeriavanie vie byt sem tam otravne ale ja to beriem ako sucast obchodu, sluzbu a prozakaznicky pristup. Aj sama sa vacsinou pytam na rozmery ked nieco kupujem.

tiezjedna
16. okt 2023

@stvura fakt predávaš veci do 2€??😨

jaja066
16. okt 2023

@irusa toto sa presne stava aj mne, koľkokrát si to ani nepozrú 😆

cezpat
17. okt 2023

Nemám problém premeriať, ale aby to bolo pre mňa jednoduchšie, neodpisujem miery, ale nahodíme fotky aj s metrom.

stvura
Odpoveď bola odstránená
tiezjedna
17. okt 2023

@stvura tyjo, oni fakt vyžadujú, že to má byť vyžehlené??😨😨 Odpadla som!

anika
3. dec 2024

Tak toto nepochopim zase, ja preco by som niekomu mala len tak poslat pe iaze za vec, ktora by nemala sadnut, cisl8vanie sa aj v ramci znacky lisi, meranie na bazare by malo byt podmienkou, inak nekupim

lucia245
3. dec 2024

Napíšte si tam že do určitej sumy nemeriate, možno pomôže. Tiež nemeriam ani nefotim na postave dodatočné veci do 5€. to je už fakt choré sa s tým zabávať za pár drobných a nakoniec povedia nie ďakujem.

shee11
3. dec 2024

Keď nechcete premeriavať, potom je fér, aby kupujúca mohla vec vrátiť, keď nesadne. Ale to už nie, iba predať a viac ma nezaujíma. Ja chcem veru vedieť čo kupujem, aj keď je to za 5€. A nemá problém premerať, domerať... A ak sa už neozve,.má no to právo. Tiež je otravné kupovať topánky a vypisovať 10 tím mamičkám, nech ich premeria. Keby to mali uvedené hneď, vyberiem a hotovo. Proste to komplikuje celý predaj.

eternity24
3. dec 2024

Ja nepremeriavam, iba vo výnimočných prípadoch. Veci mám popísané aká je velkost na visacke, na akú veľkost vec sedí a pri topánkach vždy uvádzam VD. To tu chodí tak, že každý chce premerat a potom sa neozve. Minule mi pisala jedna pani o vetrovku Enfant, premerat, či je zateplená, k 4 fotkám v inzeráte ešte chcela fotky vnutra, ako som ju prala, v čom som ju prala, pričom stav popísaný bol. Konverzáciu uzavrela nakoniec s tým, že ona si už vlastne s jednou pani o túto vetrovku pisala a vladtne teraz aj tak cestuje na dovolenku a čaká 2 vetrovky zo zalanda 😀 tak, že uvidí 😅

shee11
3. dec 2024

Žienky, nikto vás predávať nenúti. Prečo toto sťažovanie? Vy si chcete predsa chcete privyrobiť.

evaachesa
3. dec 2024

Vždy pridávam inzerát s nafotenymi mierami. A ak kupujem niečo ja, uprednostním predávajúcu, ktorá má tiež uvedené miery keďže sa mi nechce vypisovať o miery a čakať na odpoveď. Nahoď miery hneď a máš po probléme. Nezaberie to toľko času. 🤷

saxana000
4. dec 2024

Tiez ziadam lremerat lebo 80ka z pepca je diametralne odlisna od 80ky z lindexu.mam doma dva overaly 6-9 mesiacov z f&f jeden je ruzovy keden biely rovnaka znacka rovnaka velkost realne je biely o 6cm dlhsi na nohach aj rukavoch ako ruzovy.dalsia vec je ako boli veci prane pripadne susene.nie naozaj nechcem doma obtiahnute zbehnute oblecenie.ak nie je maminka ochotna premerat hladam inde..

Strana
z2