Bazárik - mamičky posielajú deravé a špinavé vecičky
Ahojte mamičky nakupujúce na bazáriku MK 🧡.
Potrebujem sa vyžalovať 😔. V poslednej dobe sa mi stavá, že mamičky čo majú dosť veľa pozitívnych hodnotení ( aj vyše 100 ) .. pošlú vecičky deravé, špinavé a neviem čo ešte 🙈. Samozrejme v popise uvedené že vec je bez poškodenia. Ako keby to už potom začali flákať alebo čo. Nie som typ človeka čo by sa naťahoval, hádal a nedaj Bože písal niekomu negat.hodnotenie. ( Radšej potom neprídem žiadne). Samozrejme mamičku upozorním, že som očakávala od toho trochu viac a nie som s tým 100percent spokojná ale tam to končí. Ja na tej druhej strane by som sa snažila poskytnúť teda nejaké riešenie, bud vrátenie polovicu peňazí alebo neviem..môže sa stať každemu chyba, ja netvrdím že nie ale ja by som sa to snažila riešiť k spokojnosti oboch strán..veď by som ani večer poriadne nespala 🤣..ale to som asi len ja. No samozrejme odpíšu len že ich to mrzí, chybu si doma nevšimli. A ja sklamaná s výčitkami že som mohla pár eur doložiť a kúpiť radšej vec novú ako takto zbytočne vyhodiť peniaze. No proste ma to štve 😡 lebo ja sa snažím to brat zodpovedne a to isté by som aj očakávala.
Veď napíš to negatívne hodnotenie, na to to je.
@maca1984 ale ja sa nechcem s niekym naťahovať..ja proste nemám na to povahu..a ešte sa to nedajbože otočí nejako proti mne alebo čo🙄. Moja sestra, ta by napísala hneď aj 3 😂.
Napíš hodnotenie, nemusíš rozpisovať, jednou vetou, oblečenie neprišlo v stave v akom ho opisovala predávajúci, prišlo v oveľa horšom. Viac netreba. Aj Tebe dobre padne, keď to bude napísané a ušetríš.
Tak sa nenaťahuj a "poplač si " aj nabudúce že ti poslali tie úžasné žienky s tisíc pozitívnymi hodnoteniami- deravé šunty.
Tie hodnotenia predsa na to slúžia. Očividne ich čítaš, ale sama neprispeješ.
@adrianap83 asi to tak nejako spravím ako ste napísali..nie veľmi kruto 🤔. Ďakujem pekne
Normalne napis hodnotenie a pridaj foto s popisom, co tvrdila predavajuca
@maca1984 ja čítam hodnotenia, prispievam ale len pozitívnymi alebo ako vravím keď som nespokojná nedám žiadne , ponadávam si..ale asi sa to musí zmeniť lebo toto neni normálne. Veď sama si poviem že ok do kelu..tak v inzeráte na to upozornim keď to chce tak velmi predať a už sa môžu rozhodnúť či zoberú s chybou alebo sa im oplatí kúpiť vec nová. Ale už vie ten kupujúci čo môže očakávať. Nie takto a ešte za podľa mňa prehnanú cenu..v takom stave ako mi prišlo by som pýtala max polovicu z toho čo som zaplatila. No nepochopím toto. A ani sa mi nechce veriť že nevidia doma dieri do kelu keď to ja chytím do ruky a hneď zbadám. Nepoviem keď by boli nejaké malé..a ja keď idem vec predať tak pred odoslaním poriadne popozerám z každej strany všetko...no ale ako vravím s prepáčením už asi 💩 na to veď hodnotení majú dosť 🤔.
@lienka.7 myslíte že mám pridať foto s popisom čo napísala a odfotiť aj ja tie diery čo mi prišli 😁? Či ako? Aby sme sa správne rozumeli.
Chybu hľadaj sama v sebe. Píšes, že nezvyknes písať negatívne recenzie, radšej nenapíšeš žiadne. No keď sa k tomu postaví takto každá kupujúca ako ty, tak sa potom nesťažuj. Ja napíšem recenziu akú si kto zaslúži.
Ahoj, presne pre toto by som z bazárika veci nikdy nekúpila. Dnes sa predsa dajú kúpiť úplne nové a lacné veci, teraz som pozerala Sinsay, chlapčenské tričká Superman za 1,49 €, tie ,,drahšie,, za 2,99 €, šaty pre dievčatká 3,49 €, ceny super za relatívne dobrú kvalitu, na nosenie do škôlky či školy ideálne...to isté Pepco, Kik, ale aj v bežných obchodoch nakúpiš dobre a v zľave. Kúpim, ponosia, posuniem ďalej...Deravé a špinavé vyhadzujem, nositeľné ale so známkami opotrebovania darujem pravidelne do osady, by som sa hanbila niekomu predať 🙄 Napíš slušne negatívne hodnotenie a nekupuj viac v bazároch...
Ja by som pridala. Keď už má dotyčná ozaj také "gule" poslať deravé veci, bude musieť strpieť aj to, ak to verejne ukážeš. Mne sa to inak ešte nestalo, že by prišlo deravé, alé tiež neprišli veci v úplne top stave, ako bolo napísané, žmolky, doslova spraté veci. Tak už nekupujem. Mrzí ma to, eko ide bokom, ak má u mňa končiť odpad iných.
Nedávno sme sa o tom rozprávali s kamarátkou ,obom sa nám stalo že baby ktoré mali neúrekom dobrých recenzií poslali vec špinavú alebo dieravu a už sme sa zhodli že keď sa tak stane dáme negatívnu recenziu pretože keď nikdy nikto zlu recenziu nedá pretože má len dobre rezenzie k čomu je to dobre
@danyelia už som aj nad tým rozmýšľala ze kašlem už na to lebo aj tak nič neušetrím keď pošlú deravé, objednám ďalšie a takto..to už by som mala aj neviem akú dráhu vec za to. Ale zase nemôžem povedať že by to bolo takto stále. Sú tu stále mamičky, čo pošlú pekný , čistý tovar 😊 NAŠŤASTIE.. len to že človek pozrie aj hodnotenia a nič to nezaručuje. Práve že mám pocit že tie čo ich majú menej si dávajú na tom viac záležať čo posielajú 🤔.
Inak nespokojna som bola hlavne ked mala dotycna v bazari 1000+ veci, tovar bol zatuchnuty ako zo zleho sekaca. Vacsinou dobre nakupim, ked ma mamicka inzeratov menej.
@deedol áno aj toto som si všimla. To je pravda. Keď je menej inzerátov, lepší tovar príde. Možno keď ma toho veľa tak len nahadzane v nejakom vreci alebo co a potom vyberá. Ja sama mám pár a keď odchádzajú, skontrolujem, preperiem a dovi..len ze keď je toho halda tak asi neni na nič čas a potom to tak aj vyzerá 🤔🙆♀️. Mne to tak pripadá.
@deedol spravím to tak nejako mierne ako mi vyššie pani poradila. Jednou vetou. Pridám foto popisu čo napísala že bez poškodení a pridám fotku že je tovar deravý. Myslím, že to stačí na to aby si z toho každá spravila svoj úsudok 🤷♀️. Možno budem zajtra zakladať diskusiu ako sa brániť keď sa mamička osopý a urazí 😅.
@fauko za to sa to bojím aj pridať že sa mamička urazí , osopý a mne nebude nikto veriť. Nakoniec z toho ja vyviaznem najhoršie a ešte ani u mňa nik nenakúpi keď to budú vidieť 😂.
Ja kupujem v sekaci, možno máte aj u vás, kilovka, tam majú dosť veľa detských veci a dobrých, zachovalý h
Keď pridáš foto ako dôkaz, nie je dôvod ti neveriť 🤷♀️
@danyelia kvalita tych handier co spominas je otrasna 🤷🏼♀️ 100x radsej by som kupila nieco kvalitnejsie z druhej ruky, ako tricko za 1,49e zo sinsay. Textilny priemysel je jeden z najvacsich znecistovatelov zivotneho prostredia a to najme kvoli produkcii takychto lacnych handier, co par x operies a idu do kosa, lebo je to taky material ze ani ako handra na zem sa to uz neda pouzit.
Ry sa nenarahujes. Napíšeš reálne objektívne hodnotenie. Ber to ako občiansku povinnosť. Keby sa písali hodnotenia reálne hneď by bol bazár upratany. Predávajúci kupujúceho ak dá zle hodnotenie je to smiešne a trápne:D ak.nrjde o nejaké nepreberanie balíkov. Na tom by som sa skôr pobavila ako sa toho obávala.
A keď sa osopi a urazí, tak čo? Nevadí. . Ved to nie je tvoja kamoška.
@simca06022011 Nieje ale ja vôbec nemám náladu sa takto z niekym naťahovať. Druhá strana sa na to vykašle a ja som z toho nervózna celý deň. Ja si zo všetkého robím ťažkú hlavu a beriem k ❤. Nie som veľmi konfliktný typ..dlho som ticho až keď už je niečoho veľa tak potom si otvorím ústa ale ze poriadne 😇. Pokiaľ nemusím, mam rada svoj kľud.
Toto nie je naťahovanie.
A toto je dôvod, prečo nekupujem použité veci na MK.

Vidíš, a keď si xy žien povie že nenapíše hodnotenie lebo je negatívne, tak to potom takto dopadne.