Behúnik plsnatý
Dobrý deň, posledných pár dní sa nám každý večer v byte objavujú malé čierne chrobáky. Podľa rôznych fór som sa dočítal že môže ísť o behúnika plsnatého. Pripájam fotku. Vedeli by ste mi poradiť ako sa ho zbaviť? Alebo ako mu zamedziť prístup do bytu? Bývame na 6 poschodí, sieťky máme ale stále si nájde cestu dnu.
Vopreď Ďakujem.
@031adam031 tiez ich mame. Tento rok sice malo, ale nejakych uz som vyhadzoval. Napcha sa pod dvere a ked otvoris vbehne dovnutra. Alebo sa prepcha cez skaru o ktorej ani netusis. Pred dvoma rokmi ich bolo vela. Teraz zaciatkom leta ich byva najviac, postupne zacnu ubudat.
tazko povedat, ako by si sa ich len tak zbavila, ale tak zas nie je to neviem aka haved. preckate chvilu a oni casom zmiznu
V dome som ich nejak nikdy neriesil ... na internate mi raz nalietali cez noc do izby cez otvoreny balkon (vedeli aj cez "zavrety"), to som ich na druhy den vysaval 😀
Ako inac su neskodni a "neznicitelny" ani ked ich niecim svacnes ... preto ich len rovno vyhadzujem. Nemal by sa chytat rukami, nieco vylucuje. Takze na papier a sup ... Chodia za svetlom.
Takych mam aj ja v dome ani neviem skadial pride a zrazu ho mam v strede obyvačky minule som na neho stupila bosou nohou bleeeeeeeee odvtedy nosim papuče aj v lete 😀

Toto mame u nás každý rok v lete. Vždy nájdem nejakého na zemi a ani za pána neviem odkiaľ to ide. Tiež mame sieťky.. bývame na druhom poschodí