Beriete so sebou dieťa na nákup?
Myslím do kauflandu, lidl alebo tesco... Horí mi pod zadkom, mám uplne prázdnu chladničku, takže už musím na väčší nákup (menšie robí manžel-väčšinou cerstve pečivo zabezpečuje). Do obchodu chodím s dieťaťom minimálne, raz za cas na väčší nákup. Mam 2 ročne dieťa a nemám ho komu nechať. Všetci pracujú. chodíte normálne do obchodu s dieťaťom aj takto počas lockdownu? Pýtam sa normálne, očakávam slušne odpovede k danej téme. Dakujem
Chodievam aj s deťmi ...
Nie nechodím s dieťaťom po nákupných centrách a nákupoch 🙂
ahoj, ja mam 16 mesacneho a 10 rocnu a normalne chodim do obchodov u nas na sidlisku, nemam kde maleho nechat, ked potrebujem cerstve pecivo a zeleninu, manzel je do piatej v praci a vtedy uz nekupi ani pecivo ani zeleninu, ani v tesku ani v lidli. ale nechodim zase kazdy den a tiez nechodime zbytocne po nakupnych centrach.
Vo štvrtok som bola na týždennom nákupe s 5r synom, nemal kto s ním byť, tak šiel somnou.. nebravam deti so sebou bežné len keď je to nutné..
Samozrejme, aby som ich vždy niekomu dávala strážiť neprichádza do úvahy. Či idem na nákup, banka, pošta.... Takmer vždy je so mnou minimalne 1 dieťa a druhé je v škôlke. Neriešim či je lockdown, pokiaľ sú zdraví idú do mnou.

Keď ich nemám kde nechať, idu so mnou.