Bezpečnosť počas Veľkonočného pondelka
Vzdy sme chodievali na vylety, teda neviem ako to v dnesnej dobe chodi. Je bezpecne prechadzat sa pocas velkonicneho pondelka po dedine , meste, bez toho, aby muzi oblievali a sibali zeny?
🤦 Bežne po meste behajú hordy mužov a oblievajú a šibú náhodné okoloidúce. Kde si žila doteraz? Tam sa to dialo?
Akože si myslíš že cudzí chlap na ulici príde k tebe a vyleje na teba kybel vody a dá ti 25 korbáčom na zadok?
Ty si sa práve prebudila po 300 rokoch spánku?
do BA by som nechodila, tu zacali uz dnes oblievat a sibat nahodne okoloiduce aj muza som von poslala, mama v Nitre hlasi zatial klud 🤪
To je dobrá absurdita 😂
Ja som išla pred pár rokmi po meste a z auta ma obliali nejaký degeši 🤷♀️
To robia len primitívny a opití ľudia. Ale neviem kde ich je cez deň až toľko aby sa ti to dialo.
@gabika128 To iste sa stalo mne. Slo o miestneho kaplana.
nemam slov
Ak ta niekto napadne, treba volat policiu.
Nikto nema pravo ta akokolvek obmedzovat, siahat na tvoje telo a urcovat ako sa mas spravat.

V Kosiciach mozes kludne chodit po uliciach, cestovat MHD, ziadne nebezpecenstvo ti nehrozi
Nikdy v zivote ma nevysibali a neoliali nahodni okoloiduci. Raz davno ma zastavila jedna tlupa malych max. 10 rocnych chlapcov, ci ma mozu "naparfemovat", tak som povedala, ze ok, ale ze im nic nedam, lebo pri sebe nic nemam. A ja sprosta som sa toho smradu nemohla potom zbavit dva tyzdne.
Tak toho kaplana by som isla obliat hned na druhy den kyblom vody, so slovami " na vase zdravicko pan kaplanko". Blbec jeden kaplan sem alebo tam!
Si robíš srandu, že? 😅
Neviem ako na dedine ale po meste mozes v klude.
To by si už len kto dovolil? 🤨

Áno