Biela sobota - prikázaný sviatok
Je to prikazany sviatok? Mozem upratovat?
To vážne??
Nie je prikazany sviatok a mozes upratovat
@loginexistuje Dakujem 😇
A ty sa preboha cim alebo kym riadis? Ja som napr. vcera prezliekala periny a som tu
Môžeš prísť kľudne upratať aj mne, ďakujem 😇
@vamajka a ty preboha kde beries tu drzost takto reagovat?Zakladatelka je asi veriaca, tak sa pyta, na velky piatok sa napriklad nema velmi nic robit, podobne ako v nedelu...
@ladybug138 presne ked je veriaca vie co a ako. Co take drze som jej povedala? Co je zle na prezliekani perin?😉 Vy to doma nerobite? Ci aj ty si jedna z fanaticiek?
@ladybug138 reakcia od vamajka nebola drzá. To otázka autorky je hlúpa. Ak je veriaca, tak sa nepotrebuje pýtať na koníkovi a vie, aký je dnes sviatok a čo sa patrí. A ak nie je veriaca, tak potom môže upratovať aj na svätého Dindi predsa.
Jemine a ja som včera bola cvičiť a upratovala celý byt 🙈
@ladybug138 na velky piatok sa len so zemou nerobi ostatne sa moze
@hazelgracegus Nie kazdy veriaci vie vsetko. Bezne su na MK otazky, ktore su pre ostatnych trivialne. MK je novodoby slovensky google.
Ahoj, no ja upratujem vtedy, ak je neporiadok, takže aj dnes, ak deti niečo vylejú či vysypú na zem, nenechám to tam predsa, aj napriek sviatku...
My od vcera prerabame v kuchyni podlahu a tu sme
@vamajka Nie, ja nie som fanatik, ale veriaca.
Nie vsetci veriaci vedia vsetky informacie, nevidim nic zle na tom, ze sa zakladatelka spytala, jedine to, ze sa tu objavilo zas tisic mudrlantskych odpovedi, na ktore nikto neni zvedavy. Ale tak to uz je udel MK.
Ajajaaj ja som včera podrobila v záhrade 🙈 aj navarila aj upratala 🤷♀️ a dnes pokračujem...
Pokial viem, biela sobota nie je sviatok. Ved, aj obchody su otvorene.
@ladybug138 Aka otazka take odpovede
@jaga18 a ja ešte aj dva rezne zedla...
@zdenka11081983 Ja som tiez robila bravcove s anasom mnam.