Biela sobota - prikázaný sviatok
Je to prikazany sviatok? Mozem upratovat?
@loliki Bolo by najlepšie, keby si sa starala o seba a svoje nastavenie... A o tom, ako ja žijem tebe absolútne nemusím vysvetľovať. A už sa s tebou na túto tému ani baviť.
P.S.: Toto je diskusné fórum, tu môže svoj názor napísať každá zúčastnená. Že tebe sa nepáči, alebo sa s ním nestotožňuješ to už je čisto len a len tvoj problém.
@loliki P.S.: Keď si už spomenula to kázanie vody a pitie vína. Akurát včera dávali v televíznych novinách a v Reflexe, koľko kňazov bolo odsúdených, alebo obvinených za pedofíliu. Alebo koľko im behá po svete nemanželských detí. Pozerala si ? 🙂
@vamajka a čo že si teraz tu 😀 z pekla sa autorke neozveš 😂 😂
Fiha, tak to ne potom polovica zemegule poriadne "zaostala" ked nejaky arabi dodrziavaju a slavia ramadan a rovnakom zidia sabat. ci vlastne to je orientalne zaujimave? ale ak nejaka predpokladam katolicka chce respektovat nejake tradicie je smiesna? ale no.
@riamia91 tak ja sa zaujímam ale nesudim 🙂 len občas asi dosť zle sformulujem otazku a keď to napíšem tak to vyznie kde ako 😌 ale má to prekvapilo,že by bol sviatok ktorý vyslovene zakazuje upratovať alebo pracovať a ak to porušia tak čo? Boh sa nahnevá? No pre ateistu nepochopiteľné. Ale nie je to zosmiesnovanie,len údiv,prekvapenie 😉 a preto sa pýtam. No a dostala som odpoveď a už rozumiem ako to je myslené 🙂
@laurika999 Rob najprv tak, ako kážeš iným, aby si nebola farizejka: Bolo by najlepšie, keby si sa starala o seba a svoje nastavenie... A o tom, ako ja žijem tebe absolútne nemusím vysvetľovať. A už sa s tebou na túto tému ani baviť.
P.S.: Toto je diskusné fórum, tu môže svoj názor napísať každá zúčastnená. Že tebe sa nepáči, alebo sa s ním nestotožňuješ to už je čisto len a len tvoj problém.
Nie je to prikázaný sviatok, ale u nás sa už vtedy neupratovalo. Všetko sme stihli v stredu vo veľkom týždni.

@mizoko však práve to 🙂. Ono ja už niektoré narážky beriem osobne, lebo sa mi už dosť dlho zdá, že keď niečo kresťanské, náboženské, tak hneď útok. Čiže trošku taká moja paranoja. Pritom mne nevadí nik, žiadna viera, neviera, fakt nikto. Neškatuľkujem ľudí tak, že keď sú veriaci, musia byť dobrí alebo naopak. Ja mám kolegyňu, ktorá prestala veriť počas života a hádam lepšieho človeka pod slnkom nepoznám. Ako píšem ja som nastavená tak, že nebudem robiť, ale keby sused rovno na obed v nedeľu drevo rúbal, či čokoľvek, neriešim. Hoc by bol aj veriaci 🙂.