Bielenie zubov. Čo používate?
caute vsetci🙂
chcem sa opytat ci nepoznate nieco ucinne na bielenie zubov na doma.umyvam si pravidelne aj s pastami na bielenie ale nema to az taky efekt.Vela reklami su aj na nete..neskusili ste niektora nieco odtial?alebo mate nejake finty???dik
Kto kde povedal ze íl nepoznam? 😀 😀 😀 Ved ty nevies citat, preboha! Napisala som, ze nechapem preco obracias temu zrazu na nejaky íl, ked sa bavime o niecom inom. Bavime sa o skodlivosti sody a citrusovych stiav pre zuby a ty zrazu zacnes, ze aky je íl super a bla bla bla. Íl samozrejme poznam, ale tieto prirodne veci, to je na vybielenie zubov slabota, preto neriesim tvoj íl. Ale nauc sa citat, preboha... a argumentovat. Dala som tu jasne linky, jasne nazory odbornikov o skodlivosti sody a citrusov pre sklovinu zubov. Zatial stale marne cakam co k tomu povies. Povedz rovno, ze predavas pasty s ílom. 😉
Soda skodi sklovine zubov, je to jasne, citrusy svojimi kyselinami vyzieraju sklovinu, tiez jasne, nevyjadrila si sa k tomu zatial, preco to hovoria odbornici a preco ty a tvoja francuzska zubarka hovorite opak (vy dve jediné + tá druhá z diskusie co tu obhajuje bielu perlu za 10 eur, na ktoru sa 90% ludi na internete len stazuje). 😎
@ivanatim
ty si biedna! si chudera a TEBE dosli argumenty, vsak citaj co pises!!!!
jej zubar je nevzdelany? to si ako dovolujes povedat?!?! mozno len nepracuje pre iste firmy, ktore mu radia, co ma vraviet svojim pacientom.
to ty si hlupa chudera, lebo uz davno su prec casy, kedy ludia vraveli, ze co je drahe je naj. ved si pozri test magazin na rtvs, tak uvidis, jaka si zadubena.
kontakt na jej zubara?!? tak daj tu kontakt na seba, nech sa dojdeme pozriet na tvoje krasne zuby, ty chudera!
koho ty chces preverovat? co si studovala? a vlastne, ani mi to nehovor, lebo s tvojich ust pachnu len a len LZI!!!!
@pasteleria
z tvojich-taka som nastvana, ze aj chybicka sa nasla 😠
@ivanatim ta chudera co nevie citat ti oznamuje ze nepredava tieto zubne pasty 😀 😀
ta chudera ti odkazuje aby si si pekne kazdy den pred zrkadlom v klude umyla svoje zuby , komercnou zubnou pastou ktoru ti pekne predal tvoj zubar!!!!!
ta chudera ma 37 rokoch nekazive zuby ktore si necisti uz 15 rokov nekomercnou pastou z reklamy, ale len ilovou zubnou profesionalou pastou kde je soda aj na bielenie a dezinfekciu , ta chudera ma krajsi a zdravsi usmev ako ty v neviem akom veku 😀 😀 😀
@pasteleria neries ju, nevidis ze skoro ide dostat infarkt cita po forach hore dolu veci mam pocit ze je to komercny predajca colgate a inych monopolov!!!!!! 😀 😀 😀 😀
zbytok neriesim 🙄 😀
babyyyyyyyyyy vy sa tu vazne hadate pre zubne pasty????????????????????????????????? chodte radsej s detmi von 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@ewwe ja uz som bola 😀 😀 😀 😀 😀
hadat nie, boze chran len niektore si myslia ze vsetko vedia vsade boli a ako jedine maju patent na rozum ziadna ina varianta neexistuje co s nimi spravis mas pravdu, nestoji zato..... 😀 😀 😀 😀
ja idem spat do mojich kartonov balit aby som sa stihla prestahovat. tu si len sadnem ked uz ma toho dost.... 😉 😉
@pasteleria si uboziačka, totalna primitivna uboziacka 😎 kazdy sudny clovek, ktory si precita to co som napisala ja a co si napisala ty pri hladani utechy u kolegyne z diskusie, ma jasno v tom, co je rozumné a správne. Ty si len nadalej kupuj trapnu 10eurovu bielu perlu, ktora ti nici zuby a aj ked tam mas nejaky placebo efekt, vydrzi ti max tyzden, potom sa farba rychlo vracia. 🙂 Inak, ty úbožiačka, ked uz si zacala s nadavkami, ty poznas tu jej zubarku osobne? Lebo hovoris akoby hej 😀 Zubar nemusi pracovat pre iste firmy, aby vedel co je rozumné. Napriklad zubari, ktorych prispevky som tu ukazala, nijako nevyzdvihuju nejake firemne produkty, jednoducho len povedali to, co je kazdemu studovanemu cloveku jasné 🙂 brusit si zuby kameňmi a pridavat k tomu este kyseliny z citrusov, tak to uz hej 😀 😀 😀. A ty, chudera, len preto lebo som ti neskocila na tu bielu perlu, ktoru tu nezmyselne ospevujes, v tom este podporis tvoju kolegynu z diskusie 😀 ...
@erikasadek 😀 ty si uvedomujes vobec, ze si samu seba nazvala chudera? Zatial tu nejaku chuderu spominala len tvoja obdivivatelka pasteleria. Ja som ju smerom k tebe nijako nespomenula, takze si sa nou nazvala sama 😉 .
1.) nepouzivam ziadne pasty, ktore by mi predal zubar, pouzivam pasty z USA, mimochodom aj pastu Baking soda
2.) usmev mam taky, ze vsade kde pridem a usmejem sa, kazdy sa ma pyta co na zuby pouzivam 😉 . To je proste tak, nezmenis to...
3.) nijako ti nekritizujem tvoje bio (slovo profesionalne by som radsej vynechala....) pasty... ak je íl alebo soda v paste, je to v poriadku. Ja som cely ten cas hovorila o sode, ktoru mas v kuchyni...skus si to v klude este raz precitat... ani slovom som nikde nekritizovala pasty so sodou, ale len samotnu surovú kuchynskú sodu (nijako nespracovane kamienky) aplikovanu na zuby (navyse u niektorych individui este spojenu s aplikovanim citronovej kyselinovej šťavy) 😀
4.) ak ty hovoris, ze ja som nejaka predajkyna past Colgate, tak ja tvrdim, ze ty si predajkyna bio ílových pást, hodila si tu dokonca aj link 😉 ... mimochodom, pasty Colgate su rovnake nizkonakladove sračky ako biela perla...
@ewwe To si nevsimaj, hadaju sa tu len tie co maju patent na rozum a nevedia si pripustit realitu ani ked im das vyklad skutocnych odbornikov a nie ich privrzencov. 🙂 Ja sa im to tu snazim rozumne a pokojne vysvetlit, ale vidis, nepomaha to, stacilo by pritom citat, resp. lepsie citat... 😎
@ewwe
my sa nehadame, dala som tu len prispevok o mojej skusenosti s bielenim zubov, no a ivanatim hned na mna zacala nadavat, no a to si nenecham 😀 predsa kazdy ma pravo vyjadrit svoj nazor, nie?
ok baby, ja uz tej krave nebudem odpovedat, davam linky, co som si vygooglila, aby ste pochopili, ze ona asi nema vsetko pokope (a ja uz od nervov tiez nie, ked som si dala tu namahu toto vsetko hladat kvoli nej 😀 :
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/bielenie-zubov-v-royal-estetic/
http://www.mojasvadba.sk/forum/volna-diskusia/b...
a tuna som skoro odpadla, lebo ako citate v tejto diskusii, tak pise, ze za kvalitu sa platit musi, cize u zubara 400 eur a v tejto diskusii si uplne odporuje:
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/poradite-zubara-ktory-biely-zuby-rychlo-a-bez-cakania/
a nehovoriac o tomto blogu, vsimnite si meno Tusan, ktora ma velmi podobne nazory tejto nasej ivanatim:
http://www.zdravie.sk/forum/262987/biela-perla/
inac si vsimnite, ze vsetci na tom fore, ze biela perla good a Tusan (dvakrat by som nepovedala, ze to nie je ivana), ze je to lacne nekvalitny a len pasiky Crest - to bude ona podla mna
tak @ivanatim verim tomu, ze ked raz bude stretavka, tak sa stretneme a mozem sa ti pozriet na zubky. uvidime kto ich ma belsie!!!
@pasteleria ty to nemas v hlave v poriadku 🙂 .
1.) Dievcina, nadavat si zacala ty a do v predoslom prispevku kde si zacala chuderou...
2.) uz som ti raz povedala, ze v tematike bielenia sa velmi dobre vyznam, je preto normalne ze radim ludom, ktorí sa pytaji na rady ohladom bielenia zubov.
3.) keby si vedela poriadne citat, nikde som tam nenapisala, ze odporucam bielenie u zubara za 400 eur. To urcite nie. Len som to prirovnala a to v tom zmysle, ze ak si niekto myslí, ze mu nieco za 10 eur vybieli zuby, pricom vie, ze kvalitne bielenie u zubara stoji az 400 eur, tak je idiot. Patris k nim. Ale samozrejme nevravim, ze kazdy by mal podstupovat bielenie u zubara, je to predrazene - zo skusenosti hovorim, ze su aj kvalitne produkty, ktore nestoja 400 eur, ako bielenie u zubara, ale zase nestoja ano nejakych 10 eur, to nie je kvalita... kvalita, bohuzial pre teba, aj nieco stojí. Ale uz sa nebudem opakovat, nema to zmysel tebe to nejako vysvetlovat 🙂
4.) aka Tusan? nerozumiem co to tu melies. Navyse Tusan je podla mna muzsky nick, nemyslis? Nazory vraj mame podobne? tak to je dobre, nemyslis? To znamena, ze je viac ludi, ktori nemaju radi marketerov bielej perly, ktorych je vsade na forach plno... skus si precitat aj ine prispevky, nielen moje. Ludia sa vsade na perlu stazuju, nie som teda jediná a vidis, aj ten tvoj Tusan to vidi podobne. Ale nie, ty si nepripusť realitu a snad sa nas vsetkych nadalej presviedcat, ze tvoja 10eurova perla je kvalitka 😀
@pasteleria teraz som si precitala prispevok toho Tusana, o ktorom tu omielas a ma pravdu. V tejto tematike sa velmi dobre vyznam. Ked nieco stoji v lekarni 10 eur, vyrobne naklady niecoho takeho su niekde na urovni 50 centov, presne ako pise ten Tusan, takze v tomto s nim suhlasim. Je to presne co som hovorila, nieco tak lacne, nemoze byt kvalitne. Co myslis, preco stoja kvalitne veci 50, 60 alebo viac eur? ...nehovorim o obleceni, hovorim o produktoch na bielenie, to je obrovsky rozdiel. 😉
🙂 🙂 🙂
Aby som to uzavrela, clovek chce pomoct a aha ako sa nanho vyhrknu uboziacky ako ty. Som rada, ze si mozem dovolit aj kvalitnejsi vyrobok a dalej neradim, tebe niet rady 🙂 pouzivaj dalej bielu perlu kazdy mesiac a znic si zuby 🙂
@ivanatim
ty chces komu pomoct, ked tu ludi ociernujes z kopirovania marketingovych pracovnikov? clovek napise nazor a ty na to svojimi LAICKYMI mudrostami na neho vybehnes, tymi linkami som chcela dokazat, ze nie som jedina, na koho si vybehla pre ich nazor na bielu perlu. inac, ten tusan tam tiez bol jediny -ale podla mna jedina (vsak vieme, o com hovorim, nie?), kto isiel proti prudu. proste, nikto iny nemoze mat nazor? len ty mas pravdu?
mne uz fakt zacina z teba preskakovat, ale mala som dnes nadherny den, tak si to nenecham tebou pokazit. Bud stastna aj so svojimi drahymi shitmi, ja sa idem dalej tesit zo zivota. CAAAAU 😀
@pasteleria laickymi??? Pocuvaj, ty si totalne mimo. 🙂 Zatial si si tu len zanadavala, ale nepovedala si este ANI JEDEN odborny nazor!!!! ANI JEDEN! Ved povedz konecne nieco odborné... vyjadri sa nejako odborne, ci nemas na to? ty si fakt uplne biedna 🙂 nechapem preco tu nejakeho ineho uzivatela vobec spominas, dokonca z uplne inej webstranky :D to mozem pokojne aj ja teba tu prirovnat k tej, s ktorou si TU v TOMTO fore vymienate like-y, uplne nezmyselne 🙂 . Ale skoda slov k tebe, strata casu, tebe aj tak niet pomoci, pouzivaj nadalej tu svoju nizkonakladovu shitnu cigansku bielu perlu a znič si zuby totalne. 😀 To ako fakt nieco tak lacne, su dva druhy ak sa nemylim, jedna stoji okolo 10, druha stoji okolo 3 eur, ved to keby mne niekto povedal, ze si chce VYBIELIT zuby a si ide kupit nieco co stoji 3 alebo 10 eur..... 😀 😀 😀 😀 to je na smiech 🙂 kvalita v zdravi a krase proste nieco stojí, to nespochybnis svojimi kecami, kazdy to vie a mam to odskusane aj sama na sebe 😉 nepripusti si to len niekot, kto na nieco kvalitne a drahsie nema, aby sa aspon nejako utesil, ale tak to uz je tvoj problem 🙂 nahovaraj si, ze mas biele zuby, este si nevidela biele zuby asi 😀
@pasteleria a este k tym odbornym nazorom, svojimi odpovedami si tu suhlasila s tou tvojou kamaratkou z diskusie, ze kuchynske kamienky sody a citrusove stavy su dobre na zuby 😀 povedz to prosim este raz, nech sa zasmeju aj ostatni 😀
@ivanatim
pocuvaj ma ty odbor-pnicka 😀
otazka na tuto temu bola: co pouzivate na bielenie zubov. ja som vyjadrila svoj nazor-mne najlepsie pomohla biela perla. hned na to si na mna zautocila! a takymto sposobom utocis na vsetkych diskusiach. takze ja nie som totalne mimo, akurat ma troska vytacas, ale inac dik aj za to, smejeme sa teraz vsetci z teba. minimalne som pozitivna osoba a mam vela kamaratov, ale zas .... TY NA TO MAS! Za tie peniaze si mohla mat zlate zuby, ja mam zas krasne biele a nemienim sa tu uz s nikym hadat .... o zuboch?!?! Ved to je smiesne. Idem ja radsej na ine temy 😉
@pasteleria Evidentne sa hadas a utesujes samu seba, ze mas vela kamaratok, takze smejeme sa na tebe 😀 To ty utocis na kazdeho kto povie, ze biela perla je lacny smejd a ocividne je nas vela, staci citat. 🙂 Ja som napisala svoj nazor a svoju OSOBNU SKUSENOST, ktoru ty si hned popierala, pripojila som svoje odborne rady, ty si nepovedala ani slovo, ktore by malo nieco spolocne s odbornymi nazormi, akurat si kamaratke olajkovala nazor o ucinnej sode a citrusovej šťave 😀 tvojej skusenosti s bielou perlou jednoducho neverim, mam ten smejd odskusany, poznam aj vela ludi, ktori ju pouzili, nikto si ju nekupil znovu, nikto s nou nebol spokojny. 🙂 Ale ok, ty si vdaka nej namyslas, ze mas biele zuby, nechajme to tak, vieme o co ide 😉 Nahovaraj si, ze mas biele zuby a vela kamaratok, ok , ved co ti ostava ked uz si taka vytocena 😀 inak v jednej diskusii som citala, ze ludia ju uz zacali nazyvat Čierna perla ... 😀 je jasné preco 😀
@pasteleria dievčina, váž slová. Vidno, ze si len nevzdelane decko v puberte... Mam minimalne o desat rokov viac ako ty. Ja tebe tipujem takych 17-18, hras sa na nieco cim nie si, neuznas ani odborny nazor niekoho vzdelanejsieho a skusenejsieho, ale si v tom veku, cize je to pochopitelne. Mam skusenosti s velkym mnozstvom produktov na bielenie zubov a mam odborne znalosti z tejto problematiky. Ty si tu povedala akurat aka je cierna perla super, ako ti vybielila zuby a podobne blaboly, ktorym ma niekto aj uverit, ale skus vysvetlit aj co sa deje so sklovinou tvojich zubov pri posobeni EDTA, co sa ti deje s dasnami pri posobeni tak lacneho enzymatickeho prostriedku na bielenie zubov akym je biela perla s ingredienciami ake ma..., preco mas dasna pri jej pouzivani take biele (rozumej poleptane), preco ti pri nitovani krvacaju (ak vobec vies zubnu nit pouzivat...), preco tak velmi slinis pri pouzivani tohto shitu, preco ti z toho tak pachnu usta ked to aplikujes, co sa ti v ustach vtedy vlastne deje, preco sa ti mozu pod perami vytvorit z tohto produktu afty...kde, co a preco oxiduje a co to pre teba znamena, ktora latka to zapricinuje. Ale k comu sa chcem dostat, co som sa ti snazila cely cas vysvetlit: preco stoja kvalitne produkty na bielenie 50 eur a viac, preco stoji bielenie u zubara dokonca az 400 eur, preco stoji tento smejd len 10 eur, kolko asi teda boli vyrobne naklady tohto shitu a ako by bolo mozne, ze nieco tak lacne sa moze rovnat alebo prekracovat urovne bielenia kvalitnych drahsich pripravkov (ak by to tak naozaj bolo...), preco nemaju teda biele zuby uz davno vsetci ludia, ved tento smejd za 10 eur si moze dovolit kupit kazdy, aj cigan, a uz kazdy ho raz vyskusal....
Zbytocne sa tu dennodenne vytacas, proste vela ludi ma s tymto vyrobkov len negativnu skusenost. Nas, ktori sme ju uz skusali, nepresvedcis o jej ucinku... Ja som navyse na tento vyrobok velmi nahnevana, kedze mi sposobil na urcity cas problemy so zubami, ktore mam ale dnes uz nastastie v poriadku, zavidela by si keby si ich videla. 😉 Hlupaňa si tu jedine ty, je to jasne vidiet na tvojich prispevkoch, len si tu vylievas emocne problemy spojene s tvojou zivotnou nespokojnou a nedocenenostou, ale nic odborne si zatial nepovedala. Nechaj laskavo aj ostatnych mat svoj nazor. Kazdy ma pravo na vlastny nazor, hlavne ked je podlozeny realnou skusenostou. 😉 Chapem, ze si nespokojna, beriem ti, ze mas svoj nazor na ciernu perlu, je mi jedno co o nej hovoris, ale preco hned utocis na ludi, ktori nemaju rovnaky nazor ako ty? ja som povedala svoju skusenost, pripojila som aj svoje bohuzial az neskor ziskane vedomosti o tejto problematike. Nezazlievaj mi, ze povazujem tento produkt za lacný šmejd, ved je to predsa ocividné: 10 eur...bielenie zubov? umytie auta stoji 10 eur... Biele zuby stoja viac a viem to aj zo svojich skusenosti, aj zo skusenosti inych ludi. 😉
@ivanatim
ty a ten tvoj odborny nazor 😀
je vela ludi, co im biela perla pomohla a su aj ludia, co im nepomohla. mne pomohla ako zatial jedina, takze budem navzdy odporucat. a take vyrazy ako lacne smejdy jednak neuznavam a ani nepouzivam. a vies preco? lebo vlastne vsetko su lacne smejdy, len niektori vyrobcovia ich predavaju draho (toz naklady na reklamu, marketing, manazment). biela perla moze byt lacna aj vdaka tomu, ze ju nereklamuju-ale to tebe zbytocne vysvetlujem. mna nezaujima cena vyrobku, ale hlavne kvalita. a u tochto vyrobku sa fantasticky sklbili cena aj kvalita. no...ale teraz uz vazne vyznejem ako marketingovy pracovnik-vidis, dotiahla si ma tam, kde si ma chcela mat.
@pasteleria 😀 OK, dala si dalsi "odborny" nazor 😉 asi sa k nemu nedopracujeme nikdy...takze toto je moj posledny prispevok v spojitosti s tebou, nechcem tu stracat cas, ked to nema zmysel 🙂 . Nechaj tak, skoda ti vobec nieco vysvetlovat, neodpovedala si na ziadnu z mojich otazok. Ja nikde nevidim ziadne drahe reklamy na drahsie prostriedky na bielenie zubov a pritom take produkty na trhu su. 🙂 Biela perla ma pocetnejsi manazersky tim ako tie drahsie kvalitnejsie produkty. Inak by nemohla byt v lekarnach, ved aj na webstranke maju uvedene, ze distribuuju cez viacero distribucnych zdravotnickych zasobovani, cize nie iba cez jeden, s tym su spojene velke naklady. Nevidim, zeby aj tie drahsie kvalitnejsie produkty boli niekde v lekarnach...casto sa sa daju zohnat len cez internet.
..ženy tichooooooooooooooooooooooooooooooooooo...ja odporucam..perlicku 😀 😀 😀 ...a hned je svetovy mier 😀 😀 😀
@aaddeelliinnaa
zubna pasta perlicka - to je proste jednicka 😀 😀
@ivanatim
mudrejsi ustupi, tak si tu nadalej dudri dookola to iste, mna to nezaujima. bye

@ivanatim ziadne argumenty mi nedosli nehodlam sa s tebou proste bavit!!!
il nepoznas!!!!!!!! 😀 😀 😀 😀 tak sa vzdelavaj!! zubne pasty na baze ila a sody bicarbony uz cele roky ficia!!!!!! 😀 😀 😀 no vidis aspon nieco som ta naucila, kontakt ti dam v pohode ak mas cestu do pariza tak urcite 😀 😀 😀 sa zastav!!!
druha vec moj zubar necita ziadne portaly to len ty ich citas a stale tu trapne kazdeho ohovaras nema snic ine na praci.... 😀 😀
tu mas ukazku zo stovky zubnych past na baze ilu.... bez chemie ktory dokonale cisti a biely.. a zarucujem cistota ustnej dutiny je neporovnatelna.... apson nieco ti ukazem o com nevies a nenasla si na svojom portaly.. 😀 😀
http://www.cieldazur.fr/fr/argile/quotidien.php
temu koncim nemam viac co k teme povedat a na tvoje blbe vyryvacky nemam absolutne chut ani naladu.. 🙄 🙄 🙄