icon

Bio bazén Borovica/Kamenný mlyn Malacky - skúsenosti

libawet
3. aug 2017

...hľadám recenzie aj na nete, no veľmi ich nie je. Ak aj nejaké, tak staršieho dáta a aj pozitívne, aj negatívne. Kúpaliská, bazény veľmi nemôžem kvôli ženským problémom v minulosti a bojím sa už riskovať. Toto riešenie " biobazénu " mi pripadá ako celkom vhodné riešenie a keďže zajtra sa má teplota vyšplhať až na 39 stupňov, rozmýšľam nad návštevou nejakej vhodnej " vody " pre mňa. Trošku ma odrádza ten fakt, že voda v tomto biobazéne je čistená len pomocou rastlín, takže neviem....máte teda niektorá skúsenosť? Prosím aj pozitívnu, aj negatívnu. Veľmi ďakujem.

lusy1507
3. aug 2017

Moji rodicia chodia len tam, velmi si pochvaluju. Voda tam je zelena od kyslika myslim 🤔 ktorym ju tiez filtruju. Osobne som tam nebola, pride mi nekrestanske pytat 6eur za vodu z plaveckeho stvrtka. Teda tak som to pocula ze tam preteka ta voda ktora je len filtrovana a cistena. Kazdemu vyhovuje nieco ine preto myslim ze treba skusit. Podla rodicov je voda naozaj cista a okolie velmi pekne upravene a ciste

liz_lemon
3. aug 2017

@lusy1507 6 E nekrestanske??? v utorok sme boli v Samorine, a tam sa plati na cely den 46 E (2 dospeli + 2 deti do 6 rokov), takze 6 E mi pride ako zadarmo :D

lusy1507
3. aug 2017

@liz_lemon tak ale to ste boli asi v aquaparku alebo nieco ci? Lebo tu je len jeden plavecky bazen s pozvolnym stupnovanim vody

liz_lemon
3. aug 2017

@lusy1507 je to aquapark, ale taky mini, len 1 smyklavka, 4 tobogany

lusy1507
3. aug 2017

@liz_lemon okrem toho v okoli sa na obycajnych kupaliskach plati okolo 3 eur (1dospela osoba), v okoli je tiez vela jazier bez spoplatneneho vstupu. V AT v hainburgu je vstupne 5,50 a to uz vies za co. Tuna pytaju 6e za jeden preplneny bazen. Nepatrim k tym setrnejsim ludom, ale chcem vediet za co platim. Samozrejme ak by som nemala inu noznost kvoli zdravotnym problemom ako @libawet tak neriesim...

lusy1507
3. aug 2017

@liz_lemon jasne v aqua pocitas s drahsim vstupnym. My chodime s malym do senca, co je tiez mensi aqua a celodenny vstup na jednu osobu je 22e a dieta 12e. Na obycaje kupalisko sa mi to zda byt vela. Teda prepac bio bazen 😂

libawet
autor
3. aug 2017

@lusy1507 @liz_lemon mne ani tak nejde o vstupné, ako o kvalitu tej vody tam, tak som chcela vedieť, či niekto, kto možno má podobný problém, tento bazén nenavštívil a či to v zdraví prežil...
Ešte uvažujem nad Čiernou vodou, čo je prír. bagrovisko s hĺbkou niekde aj 38 m, takže sa tam voda prirodzene čistí...no u mňa vždy pripadalo do úvahy jedine more, čo sme aj každým rokom absolvovali, no už sa nám akosi nechce trepať k tomu " nášmu slovenskému ", ktoré je každým rokom čoraz viac preplnenejšie ...tak skúšam niečo tu. Tiež som onehdy dávno obľubovala senecké jazerá, no po premnožení tých rýb tam to bol bahňák, neviem, údajne ich čistili, no neskúsila som.

lusy1507
3. aug 2017

@libawet neviem ma seneckych som nebola ani nepamatam, s tvojim problemom by som to radsej neskusala. Ciernu vodu by si nemala asi zle ale hovorim vyakusala by som ten bio bazen ak to nemas velmi od cesty, nasi si pochvaluju cistotu a je to nonstop filtrovane.

libawet
autor
7. aug 2017

@lusy1507 @liz_lemon ďakujem za vaše reakcie, napokon to dopadlo tak, že som si dala doma sprchu na záhrade, istota je istota/guľomet 🙂.

lusy1507
8. aug 2017

@libawet joooj skoda