Bizarné zážitky z podnájmov a spolubývajúcich
Ahojte, pred rokmi, keď som si hľadala bývanie, sa mi ozvala pani s garsónkou. Prvá vec po príchode bola, že sme jej pomáhali skladať stojan na vešanie šiat. Potom sa to ale začalo sypať, polka zmluvy dopísaná perom, cena šialená a internet len od susedov, vraj sa s nimi mám dohodnúť. Ona sa už so susedmi dohodla, že budú sledovať, či si tam nevodím návštevy, lebo v byte nechce žiadne "pelešenie" podľa jej slov. Sama tiež chcela do bytu chodiť kedykoľvek na náhodné kontroly. Odchádzala som so smiechom, že toto nemôže myslieť vážne. V ďalšom byte som zas mala spolubývajúcu, ktorá jednoducho nechala radšej smetie okolo koša, ako by mala kôš vyniesť, panvicu neumývala, len ju odložila na chladničku a potom v nej varila znova, v chladničke zas štandardne skladovala plesnivé jedlo. Aké máte bizarné zážitky z podnájmov a so spolubývajúcimi vy? Podeľte sa nech sa pobavíme :D
Môj prvý podnájom - chlipny starý chlap,
Druhý - pošahana žena.
Potom už bol 4. dobrý, v pohode

Ked sme hladali byt na prenajom, nasli sme inzerat, ze podmienkou je nechat si pani na upratovanie a platit jej, samozrejme.