icon

Blšák v Košiciach

zuzanaf
21. jún 2014

Žienky z okolia Košíc-alebo tie, ktoré občas zablúdite na blšák do KE-dajú sa na blšáku kúpiť pekné dlhé spoločenské šaty? Pred siedmimi rokmi som si tam kúpila popolnočné a boli ozaj krásne, nebolo vidno, že sú z blšáku. Odvtedy som tam nebola, tak ani neviem, či blšák ešte existuje a či tam niečo ešte zoženiem. Vtedy tam bol aj minimálne jeden obchod, či stánok, kde mali len spoločenské šaty-je tam i teraz? Ďakujem za odpovede.

lilysk
•
21. jún 2014

@zuzanaf ahoj
Uz som tam davno nebola ,ale urcite este existuje .Je jeden obchod na spolocenske saty na konci Mlynskej - obcas mavaju celkom pekne veci vo vyklade ,ale v zivote som tam nebola 🙂 Ten stanok na blsaku viem asi presne ktory si myslela ,ale netusim ci tam este je 🙂

anah88
•
21. jún 2014

@zuzanaf ahoj...ja som chodila po Blšáku minulý rok, hľadala som šaty na svadbu...výber tam bol dosť veľký, v niektorých obchodíkoch väčší, v iných menší, ale takmer v každom obchode, kde predávali oblečenie mali aj spoločenské šaty...myslím,že stojí za to sa tam ísť pozrieť,aj keď ťažko predvídať,či si niečo vyberieš...a spoločenské šaty majú aj v Galerii, vedla exisportu (aj keď neviem či tam ešte exisport je)-no cenovo priateľné

gold22
•
21. jún 2014

Ja som tam bola asi pred mesiacom a mali pekné šaty ja som si kúpila krátke bol tam výber aj z dlhých šiat. Ale pozor už to nie je ten blšák čo býval niekedy. Je už úplne malý a šaty boli asi v 3 stánkoch také čo stáli zato.

zuzanaf
autor
•
21. jún 2014

@lilysk
@anah88
Ďakujem za odpovede 🙂
@gold22 Aj tebe a teda ten stánok, kde mali len spoločenské šaty tam už nie je?

gold22
•
22. jún 2014

Áno je tam ten stánok so spol. šatami ale niekedy tam bolo viac tých stánkov teraz iba 3. Je to hneď ako vojdeš na blšák od parkoviska z tej strany ako je benzinka oproti tomu je stanok s panskými oblekmi

zuzanaf
autor
•
22. jún 2014

@gold22 Ďakujem!!! 😉

femme_j
•
9. júl 2014

@anah88 .....pekny dnik, ja tiez zhanam saty na svadbu a chcem sa informovat....ceny ake maju na blsaku?ja som tiez predtym kupovala to bolo davno,,,,,lebo pocujem ze ceny su fajn aj vyber siat

anah88
•
9. júl 2014

@femme_j ahoj...ja som tam bola minulý rok, ale predpokladám, že ceny sa za ten čas veľmi nezmenili...dlhšie šaty sú drahšie ako kratšie...a cenovo-tak od tých 35 eur vyššie...možno nájdeš aj lacnejšie,ak by mali nejaký výpredaj, ale výber majú veľký a myslím, že viac ako 50-60 eur neminieš...samozrejme záleží od Tvojej predstavy a náročnosti

anah88
•
9. júl 2014

@femme_j veľa šťastia pri hľadaní, dúfam, že sa podarí nájsť a budeš spokojná...pekný dník 😉

femme_j
•
10. júl 2014

diki krasne...dufam, že najdem niečo pekné....pekný večer ti prajem.. 😉

adrika762
•
11. júl 2014

ahoj, ja by som ty odporučila spoločenské šaty kúpiť v maďarsku na trhu v šatoraujhely ja čo som tam bola naposledy tak ako malí veľmi dobrý výber a za dobre ceny by som povedala ako niečo lacnejšie ako v obchode.

worthing
•
16. apr 2015

baby este existuje blsak 🙂