icon

Bojím sa o muža

zun
30. okt 2018

Ahoj, bojím sa o muža, pred dvoma hodinami mi písal že ešte niečo robí a odvtedy nič. Zajtra ide normálne do práce. Ja som dosť úzkostlivý človek. Rozumovo si hovorím že nič sa nestalo. Ale fantázia funguje na plné obrátky. Som tehotná a tento stres mi nerobí dobre. Hľadám len podporu a povzbudenie kým príde. Spíte už všetci?

mondolina
30. okt 2018

@zun
A prečo mu nezavoláš

tomikejt
30. okt 2018

@zun však a prečo mu nezavolas?

zun
autor
30. okt 2018

@tomikejt @mondolina veď nedvíha telefón. Jasné že mu volám.

johanna_b
30. okt 2018

ja ta chapem mam to iste. ked ide moj muz sam k rodicom tak mam sracku kym nenapise ze docestoval

zun
autor
30. okt 2018

@johanna_b ďakujem za pochopenie. Už je tu. Uff

janage
31. okt 2018

@zun pre buducnost si zavedte sms pri odchode a prichode na miesto. Tak budes vediet ze je na ceste alebo v praci a robi nieco preco nemoze dvihnut😉

janage
31. okt 2018

@zun pripadne sms zdrzim sa

deti95060810
31. okt 2018

neboj, nič sa nedeje... za chvíľu príde...

fadama
31. okt 2018

@zun Nastastie, ze sa nic nestalo ze to bol len tvoj strach.

fadama
31. okt 2018

@johanna_b chapem, tiez to mam tak, aj syn ked meska zo skoly tak uz musim ist na zachod. 😕

anna_maria1
31. okt 2018

tak som rada, ze to vsetko dobre dopadlo. podla mna si mala hlavne strach kvoli tomu, ze bolo dost hodin, no taketo strachovanie a stresovanie tebe ani dietatku moc nepomoze k pohode

caray
31. okt 2018

takto som sa aj ja kedysi strachovala a pomohlo mi to, že som mužovi o tom povedala a začal mi dávať o sebe info sem tam kde je čo je, aspoň som pokojnejšia 🙂

ujaju
31. okt 2018

Podľa mňa si ho dal na tichý režim ak bol v práci, niekde sa pozabudol a preto nezdvíha 🙂 Neboj sa, bude v pohode

zun
autor
31. okt 2018

Ďakujem, za pochopenie keď je niekde s deťmi, tak to zažívam muky keď meškajú. On to vie, ale nepočul telefón. Sťahujeme sa a bol ešte posledné veci zbaliť, chladničku umyl, odmrazil. Nevedel kde mu hlava stojí.