Bojím sa o muža
Ahoj, bojím sa o muža, pred dvoma hodinami mi písal že ešte niečo robí a odvtedy nič. Zajtra ide normálne do práce. Ja som dosť úzkostlivý človek. Rozumovo si hovorím že nič sa nestalo. Ale fantázia funguje na plné obrátky. Som tehotná a tento stres mi nerobí dobre. Hľadám len podporu a povzbudenie kým príde. Spíte už všetci?
ja ta chapem mam to iste. ked ide moj muz sam k rodicom tak mam sracku kym nenapise ze docestoval
tak som rada, ze to vsetko dobre dopadlo. podla mna si mala hlavne strach kvoli tomu, ze bolo dost hodin, no taketo strachovanie a stresovanie tebe ani dietatku moc nepomoze k pohode
takto som sa aj ja kedysi strachovala a pomohlo mi to, že som mužovi o tom povedala a začal mi dávať o sebe info sem tam kde je čo je, aspoň som pokojnejšia 🙂
Podľa mňa si ho dal na tichý režim ak bol v práci, niekde sa pozabudol a preto nezdvíha 🙂 Neboj sa, bude v pohode
Ďakujem, za pochopenie keď je niekde s deťmi, tak to zažívam muky keď meškajú. On to vie, ale nepočul telefón. Sťahujeme sa a bol ešte posledné veci zbaliť, chladničku umyl, odmrazil. Nevedel kde mu hlava stojí.

@zun
A prečo mu nezavoláš