icon

Bol manžel Eleny Podzámskej kedysi ženou?

20. okt 2025

Pekný večer všetkým,

pozerala som Modré z neba, príbeh Eleny P. sledujem už dlhšie, mam podobné problémy s depresiami, teší ma, že sa má oveľa lepšie vidiet to aj na vystupovani, vidno, ze podpora od noveho manzela jej prospela. Neviem si vsak pomoct, mam pocit, ze ten pán bol akokeby zena kedysi, videli ste to? Pozrela som si nejake komentare a viac ludi si to vsismlo. Nechcem aby tu vznikli nejake hejty, len ma to zaujalo.

anonym_00f36f
21. okt 2025

Baby, to fakt veríte, že ona sa dá so poriadku? Veď to manželstvo je ďalší prepad ku dnu, človek totálne pod jej úroveň. Zrejme sa za neho vydala len preto, aby mala kde bývať, žiadna láska. O rok bude rozvedená a chlastať ako dúha. A poskytovať ďalšie rozhovory a žiadať podporu od verejnosti a ďalšie šance. Je to stratená existencia.

himedzi
21. okt 2025

@anonym_autor on chodil na pokec, aj mne písal. Myslím,ze sa aj na pokeci spoznali. Preto veľmi nechcela rozprávať, ze kde...automatika,keďže on je z PO...Takže ženy šup na pokec,možno tam chodí aj Bredo Pito 😆😆😆

himedzi
21. okt 2025
@anonym_00f36f

Baby, to fakt veríte, že ona sa dá so poriadku? Veď to manželstvo je ďalší prepad ku dnu, človek totálne pod jej úroveň. Zrejme sa za neho vydala len preto, aby mala kde bývať, žiadna láska. O rok bude rozvedená a chlastať ako dúha. A poskytovať ďalšie rozhovory a žiadať podporu od verejnosti a ďalšie šance. Je to stratená existencia.

@anonym_00f36f to je jasne každému normálnemu

himedzi
21. okt 2025
@enmery

😂Ako vážne?

@enmery ved máš oči, nie?

anonym_131789
21. okt 2025

A potom sa čuduju, že ludia piju a maju depresie ked niekto rieši taketo kraviny preboha. Verím, že každá jedna čo tu komentuje je modelka s mierami 90-60-90

anonym_c91429
21. okt 2025

@anonym_autor mne tiež prvé napadlo keď som videla ich foto že je to čistá žena

anonym_8c179f
21. okt 2025

@anonym_autor veď daj fotku a povieme ti

rozculena
21. okt 2025

ak má viditeľný ohryzok,je to chlap

luccija
21. okt 2025
@anonym_00f36f

@anonym_00f36f Bohužiaľ myslím si to isté.Ona nedopadne dobre podobný typ ako Iveta Bartošová .Upla by sa na kohokoľvek v jej psychickom stave.
Ale držím jej palce čas ukáže.

anonym_e34ad9
21. okt 2025

Nesledujem túto frašku tak som si to musela vygoogliť - pán sa na kameru oholil ale je na ňom vidno že je prepitý ako váza

anonym_d0397c
21. okt 2025
@himedzi

@anonym_autor on chodil na pokec, aj mne písal. Myslím,ze sa aj na pokeci spoznali. Preto veľmi nechcela rozprávať, ze kde...automatika,keďže on je z PO...Takže ženy šup na pokec,možno tam chodí aj Bredo Pito 😆😆😆

@himedzi keď behala opitá po Prešove s Durkacom asi sa zoznámila s týmto Prešovčanom.Vyzera byť z podobnej partie.Aku trvácnosť môže mat vzťah s o 10 r.mladším chlapom.Vo fáze mánie sa vydala.Psychiatri a psychológovia museli zaplatiť nad tym dielom modrého z neba.Mne je nepochopiteľné ako taký inteligentný muž ako Havran s ňou mohol chodiť.Jeho matka spisovateľka ju pekne opísala.Minuly rok chodila aj s bývalým partnerom Vackovej ten bol aspoň bohatý podnikateľ.Bola dobrá herečka, ale závislosť je sviňa a ona je nevyrovnana osoba.Mama a dcéra musia zažívať peklo.Je mi jej ľúto, lebo ju médiá iba zneužívajú na rozhovory a reportáže, ktoré jej nepomôžu.

autor
21. okt 2025
@anonym_d0397c

@himedzi keď behala opitá po Prešove s Durkacom asi sa zoznámila s týmto Prešovčanom.Vyzera byť z podobnej partie.Aku trvácnosť môže mat vzťah s o 10 r.mladším chlapom.Vo fáze mánie sa vydala.Psychiatri a psychológovia museli zaplatiť nad tym dielom modrého z neba.Mne je nepochopiteľné ako taký inteligentný muž ako Havran s ňou mohol chodiť.Jeho matka spisovateľka ju pekne opísala.Minuly rok chodila aj s bývalým partnerom Vackovej ten bol aspoň bohatý podnikateľ.Bola dobrá herečka, ale závislosť je sviňa a ona je nevyrovnana osoba.Mama a dcéra musia zažívať peklo.Je mi jej ľúto, lebo ju médiá iba zneužívajú na rozhovory a reportáže, ktoré jej nepomôžu.

@anonym_d0397c ten Vackovej je dobry kvietok pisal aj mne

autor
21. okt 2025
@himedzi

@himedzi Ena ti ho prebrala 😁 inak pokec je uz dobra stoka, tam najst niekoho dostojneho asi jeden z miliona

anonym_8a7ade
21. okt 2025

Mne na tom mužovi niečo vadi.Podla mňa to je tiež alkoholik.Vyzerá taký trtko.Vôbec sa k sebe nehodia

anonym_776141
21. okt 2025

@anonym_autor neviem či bol niekedy žena ale je veľmi divný. Akokeby trošku psychopat 🤭

anonym_9fcb3c
21. okt 2025
@anonym_00f36f

@anonym_00f36f Rada by som verila v opak. Ale manželstvo s čistej lásky to určite z jej strany nie je. Čisto s vypočítavosti si myslím, lebo potrebovala niekoho kto sa u ňu jednoducho postará a pomôže jej. Možno skôr vďaka a úcta.
Ja ju mám rada,držím jej palce, ale ona by si dobrovoľne nevybrala taký typ muža si myslím.
Jedine ak naozaj si vstúpila do svedomia. Stále je pekná žena a keď jej Vilo ponúkol takú šancu (viac ich nedostane ) mala by ich využiť. Život máme len jeden a ona bola príliš talentovaná s krásnym hlasom, peknou tvaričkou,postavičku ako lusk a myslím, že ešte nič nie je stratené.

anonym_9fcb3c
21. okt 2025
@anonym_e34ad9

Nesledujem túto frašku tak som si to musela vygoogliť - pán sa na kameru oholil ale je na ňom vidno že je prepitý ako váza

@anonym_e34ad9 Myslíš?Ja nechápem dve veci, že načo bila nutná tajná svadba a kde a kefy3ho splašila.A ešte jedna, že prečo skončila v tom butiku v Ba.To už nikde nepíšu.

anonym_e34ad9
21. okt 2025
@anonym_9fcb3c

@anonym_e34ad9 Myslíš?Ja nechápem dve veci, že načo bila nutná tajná svadba a kde a kefy3ho splašila.A ešte jedna, že prečo skončila v tom butiku v Ba.To už nikde nepíšu.

@anonym_9fcb3c ako hovorím, nesledujem to a toto čo píšeš ma vôbec nezaujíma, len som si pozrela foto toho človeka

anonym_9fcb3c
21. okt 2025
@anonym_e34ad9

@anonym_9fcb3c ako hovorím, nesledujem to a toto čo píšeš ma vôbec nezaujíma, len som si pozrela foto toho človeka

@anonym_e34ad9 ok

anonym_f9b842
21. okt 2025
@rozculena

musela som si ho vygugliť.Mňa skôr zaujalo,že má zuby v otrasnom stave

@rozculena pri súčasných cenách u zubárov bude ľudi so zanedbaným chrupom len pribúdať. Podľa toho budeme vedieť, kto je aký bohatý.

estellas
21. okt 2025
@anonym_05f89e

Za to že bol tichší, jemnejší ho hneď označujes za zženštilého nebodaj ženu? To chceš povedať že by bolo snáď lepšie keby jej dá jednu po pa*uli, aby bol “dostatočný chlap”?? Skus sa nad tým ešte raz zamysliet.
Za mna to bol jeden milý, vludny, prijemne vystupujúci pán, čo už si nieco v živote zažil a ma vyzreté reakcie chlapa. Normálneho chlapa. Nie hulvata, chrapuna a machra.
Už mám pocit že všetkým s LGBT pomaly hrabe a hladaju gayov, transvestitov aj tam kde nie sú. Skôr by sa niektorým hodila pokora a tolerancia

@anonym_05f89e Áno, presne

estellas
21. okt 2025

Mne príde úbohé niekoho takto osočovať a ohovárať na fóre. Hlavne niekoho kto je v zlom stave a ešte riešiť jej manžela. Tu sa už fakt sprostosti riešia.

rozculena
21. okt 2025
@anonym_f9b842

@rozculena pri súčasných cenách u zubárov bude ľudi so zanedbaným chrupom len pribúdať. Podľa toho budeme vedieť, kto je aký bohatý.

@anonym_f9b842 za preventívku sa neplatí.Treba si dať ošetriť kaz,keď je malý a keď to nestojí pol výplaty.

beatrixx1525
22. okt 2025

Z prvej som si povedala že Ellen DeGeneres. Úplne bez urážky a nemyslím to nijak zle ale fakt som na prvý pohľad myslela že je to Ellen. V dnešnej dobe už ťažko povedať, nie že by na tom malo záležať nám obyčajným nezainteresovaným ľuďom, keď sú oni spoko tak spoko 😁 ale všimla som si tiež

natalka13
22. okt 2025

Fuuu som si pozrela par foto, to potom Chren je co? Zena v nohaviciach?
Uplne normalny chlap.

anonym_f9b842
22. okt 2025
@rozculena

@anonym_f9b842 za preventívku sa neplatí.Treba si dať ošetriť kaz,keď je malý a keď to nestojí pol výplaty.

@rozculena mne to písať nemusíš, ja to ovládam. Píšem všeobecne o populácii.

anonym_c91429
22. okt 2025
rozculena
22. okt 2025
@anonym_f9b842

@rozculena mne to písať nemusíš, ja to ovládam. Píšem všeobecne o populácii.

@anonym_f9b842 ja tiež

autor
22. okt 2025

zahada asi vyriesena, v nejakej diskusii sa ozval niekto koho bol pan spoluziak

anonym_a27a4e
25. okt 2025
@anonym_autor

zahada asi vyriesena, v nejakej diskusii sa ozval niekto koho bol pan spoluziak

@anonym_autor A čo písal v tej diskusii?