icon

Bol sen o vypadávajúcich zuboch varovaním?

23. mar 2025

Ahojte.. Pred mesiacom sa mi snívalo zo zubami ze mi vypadali.. Tento mesiac som mala nehodu.. Pristála som s kolobezkou na aute.. Nemám nič zlomené. Len modriny po tele. Aj kolobežka ok.. Hovorí sa že úraz je upozornenie zhora.. Odkedy sa mi to stalo.. Premýšľam stále čo mám zmeniť v živote.. Zázrakom som prežila a nič sa mi nestalo.. Ďakujem každý deň zato.. Od nehody som viac zahlbena do myšlienok.. A dokáže ma obcas rozplakat aj sladak v rádiu.. Akoby som to potrebovala vstrebať akoby som stále hľadala odpoveď prečo sa mi to stalo.. Ten sen bolo varovanie? Co myslite?

viestta
23. mar 2025

Ano, je to upozornenie, ze mas jazdit opatrnejsie a s tym snom to nema nic spolocne

deti95060810
23. mar 2025

ak vypadnú zuby - niekto zomrie... ty si nezomrela, žiješ.
dávaj si väčší pozor...

autor
23. mar 2025

@deti95060810 ďakujem.. Na kolobezke jazdím ledva 16 km.. Chodím po chodníku.. Po ceste nikdy.. A stalo sa mi to na parkovisku..

smoulingirl
23. mar 2025

Dúfam, že 16km myslíš vzdialenosť a nie rýchlosť na chodníku. Nemá to nič so snom, nabudúce budeš opatrnejšia.

autor
23. mar 2025

@smoulingirl 16 km rýchlosť nie na zaplnenom chodníku.Toje jasne. Skôr na vyhradenom... v meste pre cyklistov..

mondolina
23. mar 2025

a auto bolo na cyklotrase? keby si tak narazila do človeka? 🙈

viestta
23. mar 2025

A narazila si do auta na parkovisku. To auto stalo a ty si do neho vletela. Keby tam stalo male dieta alebo kocik?

autor
23. mar 2025

@viestta zo zákruty vyletelo auto.. Pozrela som sa, nič nešlo zo zákruty na parkovisku.. A zrazu auto... Auto nevidelo mňa ja auto.. Téma ktorú som založila tu je sen predzvesť?

autor
23. mar 2025

@mondolina v téme píšem o parkovisku...

luccija
23. mar 2025

Keď sa človeku stane niečo zle začne nad tým, čo sa stalo a nad sebou oveľa viac rozmýšľať.Bola to náhoda, ale niekto verí na sny, upozornenia zhora...
Mala si dúfam aj helmu😉
Ja som tak preletela bicyklom cez kufor auta s ver, že odvtedy si dávam obrovský pozor

mondolina
23. mar 2025

takže si nemala čas zareagovať, lebo si išla rýchlo a neprispôsila si rýchlosť. tak na parkovisku jazdia autá.

autor
23. mar 2025

@luccija is

@mondolina ja som vychádzala z chodníka na parkovisko..

mondolina
23. mar 2025

ja rozumiem. si nečakala auto na parkovisku🙈

autor
23. mar 2025

@luccija išla som z prace helmu som nemala..

romino
23. mar 2025

@deti95060810 tak uz sa ani na sny neda spolahnut, sakra

luccija
24. mar 2025

To je výhovorka, že si isla z práce.Helmu treba nosiť vzdy

gabrielkaa
24. mar 2025

Vraj sny o zuboch nie sú dobrým znamením. Nemusia znamenať smrť. Ale všeobecne niečo negatívne …

petruldo
24. mar 2025

Hlavne nemáš čo jazdiť na elektro kolobežke po chodníku pre chodcov, to je zakázané

rozculena
24. mar 2025

@deti95060810
@gabrielkaa
blbosť
celé roky sa mi snívalo o zuboch a nikdy nikto nezomrel ani sa absolútne nič nestalo

gabrielkaa
24. mar 2025

@rozculena nemusí byt blbosť…. Za to, že sa to tebe nestalo

gabrielkaa
24. mar 2025

Doplním , ze sny o zdravých zuboch sú pozitívne. Aspoň podľa výkladu snov .

autor
24. mar 2025

@petruldo no áno.. Ale keď potrebujem kúpiť chlieb v kauflande..musim zamknúť kolobezku.. A teda prejsť z chodníka na parkovisku ku kauflandu..

rozculena
24. mar 2025

smy o zuboch nemajú nič spoločné s haváriou,vypadávajúce zuby znamenajú,že sa chceš niečoho/niekoho zbaviť.koho/čoho to už musíš vedieť ty.

rozculena
24. mar 2025

@gabrielkaa no ale veď snár snáď nerozlišuje,komu sa to sníva,takže to má platiť pre každého rovnako,nie?

gabrielkaa
24. mar 2025

@rozculena áno. Veď práve toto je zo snáru 🙂

gabrielkaa
24. mar 2025

Ale to je jedno. Nech si každý vyloží svoje sny po svojom