Bol sen o vypadávajúcich zuboch varovaním?
Ahojte.. Pred mesiacom sa mi snívalo zo zubami ze mi vypadali.. Tento mesiac som mala nehodu.. Pristála som s kolobezkou na aute.. Nemám nič zlomené. Len modriny po tele. Aj kolobežka ok.. Hovorí sa že úraz je upozornenie zhora.. Odkedy sa mi to stalo.. Premýšľam stále čo mám zmeniť v živote.. Zázrakom som prežila a nič sa mi nestalo.. Ďakujem každý deň zato.. Od nehody som viac zahlbena do myšlienok.. A dokáže ma obcas rozplakat aj sladak v rádiu.. Akoby som to potrebovala vstrebať akoby som stále hľadala odpoveď prečo sa mi to stalo.. Ten sen bolo varovanie? Co myslite?
ak vypadnú zuby - niekto zomrie... ty si nezomrela, žiješ.
dávaj si väčší pozor...
@deti95060810 ďakujem.. Na kolobezke jazdím ledva 16 km.. Chodím po chodníku.. Po ceste nikdy.. A stalo sa mi to na parkovisku..
Dúfam, že 16km myslíš vzdialenosť a nie rýchlosť na chodníku. Nemá to nič so snom, nabudúce budeš opatrnejšia.
@smoulingirl 16 km rýchlosť nie na zaplnenom chodníku.Toje jasne. Skôr na vyhradenom... v meste pre cyklistov..
a auto bolo na cyklotrase? keby si tak narazila do človeka? 🙈
A narazila si do auta na parkovisku. To auto stalo a ty si do neho vletela. Keby tam stalo male dieta alebo kocik?
@viestta zo zákruty vyletelo auto.. Pozrela som sa, nič nešlo zo zákruty na parkovisku.. A zrazu auto... Auto nevidelo mňa ja auto.. Téma ktorú som založila tu je sen predzvesť?
@mondolina v téme píšem o parkovisku...
Keď sa človeku stane niečo zle začne nad tým, čo sa stalo a nad sebou oveľa viac rozmýšľať.Bola to náhoda, ale niekto verí na sny, upozornenia zhora...
Mala si dúfam aj helmu😉
Ja som tak preletela bicyklom cez kufor auta s ver, že odvtedy si dávam obrovský pozor
takže si nemala čas zareagovať, lebo si išla rýchlo a neprispôsila si rýchlosť. tak na parkovisku jazdia autá.
ja rozumiem. si nečakala auto na parkovisku🙈
@luccija išla som z prace helmu som nemala..
@deti95060810 tak uz sa ani na sny neda spolahnut, sakra
To je výhovorka, že si isla z práce.Helmu treba nosiť vzdy
Vraj sny o zuboch nie sú dobrým znamením. Nemusia znamenať smrť. Ale všeobecne niečo negatívne …
Hlavne nemáš čo jazdiť na elektro kolobežke po chodníku pre chodcov, to je zakázané
@deti95060810
@gabrielkaa
blbosť
celé roky sa mi snívalo o zuboch a nikdy nikto nezomrel ani sa absolútne nič nestalo
@rozculena nemusí byt blbosť…. Za to, že sa to tebe nestalo
Doplním , ze sny o zdravých zuboch sú pozitívne. Aspoň podľa výkladu snov .
@petruldo no áno.. Ale keď potrebujem kúpiť chlieb v kauflande..musim zamknúť kolobezku.. A teda prejsť z chodníka na parkovisku ku kauflandu..
smy o zuboch nemajú nič spoločné s haváriou,vypadávajúce zuby znamenajú,že sa chceš niečoho/niekoho zbaviť.koho/čoho to už musíš vedieť ty.
@gabrielkaa no ale veď snár snáď nerozlišuje,komu sa to sníva,takže to má platiť pre každého rovnako,nie?
@rozculena áno. Veď práve toto je zo snáru 🙂
Ale to je jedno. Nech si každý vyloží svoje sny po svojom

Ano, je to upozornenie, ze mas jazdit opatrnejsie a s tym snom to nema nic spolocne