Bola som oklamaná pri kúpe kožucha? Čo robiť?
Ahojte,
Som strasne nasr*ata, nechala som sa pravdepodobne oklamať. 😃 pred dvomi rokmi som si kúpila od mojej nechtarky známej kožuch. Mal by byt pravý, z pravej polárnej líšky. Tak som si myslela, že veď je to tak. Poznáme sa a pozná ju. Predava och normálne. ALE dnes som zistila takú správu, že to je vyslovene z AliExpress … úplne do bodky ten istý a aj vnútro to iste.. a tam stojí 180€ max. Ona si za neho vypýtala o niekoľko € visc.
No neporazilo by vás? Čo môžem urobiť? Mojka som mať kľudne dva za tu cenu už keď 😭🤣
Po dvoch rokoch je dosť dlhá doba.. takže smola tak predaj ten kožuch za facku a kup si origoš nič ine ti neporadim daj tej žene zle hodnotenie a označ ju všade a pokoj
Ako viete rozoznať pravý kožuch? Nasla som jednu pani na instegrame a vraj predáva prave kožuchy ale neviem si to overiť. Dakujem
@ludmila26 úprimne podľa oka sa to zistiť nedá…
Sú veľmi vela fejkov ktoré vyzerajú ako pravé
Ved kvoli tomu to chcem vediet. Niektoré vyzerajú velmi prepracované.

@tiezjedna cez ruky mi preslo stovky kozusin,mesozravce,vsezravce,..... tak mi tu pre boha nevypravaj somariny,kolko si ich mala v rukach ty?Ale kozusin a nie tych umelich atrap v cinakoch.Uz radsej nepis nic lebo si strasne mudra ale v tomto si mimo ale fakt ze mimo🤣🤣🤣