icon

Bola som oklamaná pri kúpe kožucha? Čo robiť?

30. okt 2024

Ahojte,
Som strasne nasr*ata, nechala som sa pravdepodobne oklamať. 😃 pred dvomi rokmi som si kúpila od mojej nechtarky známej kožuch. Mal by byt pravý, z pravej polárnej líšky. Tak som si myslela, že veď je to tak. Poznáme sa a pozná ju. Predava och normálne. ALE dnes som zistila takú správu, že to je vyslovene z AliExpress … úplne do bodky ten istý a aj vnútro to iste.. a tam stojí 180€ max. Ona si za neho vypýtala o niekoľko € visc.
No neporazilo by vás? Čo môžem urobiť? Mojka som mať kľudne dva za tu cenu už keď 😭🤣

Strana
z3
majorek
3. nov 2024

@tiezjedna cez ruky mi preslo stovky kozusin,mesozravce,vsezravce,..... tak mi tu pre boha nevypravaj somariny,kolko si ich mala v rukach ty?Ale kozusin a nie tych umelich atrap v cinakoch.Uz radsej nepis nic lebo si strasne mudra ale v tomto si mimo ale fakt ze mimo🤣🤣🤣

lev26
3. nov 2024

Po dvoch rokoch je dosť dlhá doba.. takže smola tak predaj ten kožuch za facku a kup si origoš nič ine ti neporadim daj tej žene zle hodnotenie a označ ju všade a pokoj

ludmila26
14. nov 2024

@majorek mozem poprosit ako?

ludmila26
14. nov 2024

Ako viete rozoznať pravý kožuch? Nasla som jednu pani na instegrame a vraj predáva prave kožuchy ale neviem si to overiť. Dakujem

autor
14. nov 2024

@ludmila26 úprimne podľa oka sa to zistiť nedá…

autor
14. nov 2024

Sú veľmi vela fejkov ktoré vyzerajú ako pravé

ludmila26
15. nov 2024

Ved kvoli tomu to chcem vediet. Niektoré vyzerajú velmi prepracované.

Strana
z3