icon

Bolesť chrbtice a rebier

adinka55
28. aug 2017

Dobrý deň, chcela by som Vás požiadať o radu ak ste sa stretli s bolesťami ktoré mám:
Bolí ma hrudná chrbtica približne v časti kde sa zapina podprsenka. Boli ma vlastne taký celý pas okolo celého tela, cize aj pod rebrami vpredu. Tieto bolesti hlavne pod rebrami mi hrozne vadia, vsetko ma vpredu tlaci. Citim to ako opuchnuté, problém s jedením nemám.
Keď sedím do klbka, tak je to ako tak, ked stojim citim akokeby natiahnute svaly (2 tyzdne bolesti). Jedine co mi pomaha je lahnut si na brucho, vtedy je to k vydrzaniu (len nemozem cely den prelezať). Chodim teraz na laser th chrbtica, ale bolelo ma to uz aj predtym. Na sono brucha som bola este pred bolestami pod rebrami, vsetko bolo OK. Zobrala som si Aulin ale len malá odozva. Neviem čo by to mohlo byť.... Moze to byť bolesť od hrudnej chrbtice? Cvicim SM system, keby som mala svalovicu, na čo aj myslim, trvala by 2 tyzdne?
Dakujem všetkým za rady.

Strana
z2
juliet86
23. júl 2024

@lauricka robert baumann physiomedical petrzalka

11spido11
15. sep 2024

@adinka55dobry deň prosím vás ako ste dopadli už je to dávnejšie viem ale riešim podobne problémy. Ďakujem

11spido11
27. sep 2024

@juliet86 ako sa môže bloknut branica prosím? Aké by mohli byt príznaky pri nej?

11spido11
27. sep 2024

@jardia dobrý deň. Viem ze staršia téma no skúsim. Mam podobne problémy a chcem s a spýtať ako ste sa posunuli ďalej?

juliet86
28. sep 2024

@11spido11 bolest pod rebrami vpredu ci vzadu. bolest pri dychani. moze sa u kazdeho prejavovat inak

11spido11
29. sep 2024

@juliet86 bolesti chrbtice a rebier mam ci v zadu ci v predu no neviem kto by mi vedel povedať co ďalej stym.

juliet86
29. sep 2024

@11spido11 vseobecny lekar oryoped fyzioterapeut neurolog. nieco z toho

11spido11
1. okt 2024

@adinka55 ahoj. Ako ste dopadli riešim podobne bolesti v tej časti chrbta akurát mne to vyžaruje aj do lopatiek a aj do krížov.

11spido11
4. okt 2024

@adinka55 ahoj viem ze staršia téma ale čo bol s odstupom času problém prosím?

dominika02011
23. dec 2024

@emadam dobrý deň prosím vás prešli vám tie bolesti , ja tiež sa nemôžem ani nadýchnuť / tlak na hrudi /bolesti chrbta

Strana
z2