Bolesť mechúra
Prosim viete poradit mala som asi pred dvomi tyzdnami zapal mocovych ciest a odvtedy ma stale boli mechur.Mala som aj krv v moci.Dobrala som antibiotika pri moceni ziadny problem a moc.je negativny aj po rozbore.Ale stale ma boli mechur.Gynekologicke vysetrenia vsetky dobre.Nemate podobnu skusenost? Doktorka sa len vyjadrila vraj to.je.chronicke a neda sa stym nic robit.
Skús pár dni užívať zvýšené dávky v vitamínu. Väčšina podobnych infekcii nemá rada kyslé prostredie, a vitamín c väčšinou bez úžitku vycikas. Pomohlo to mojej fenke pri opakujúcich sa infekciách.
Nepotesim ta asi.ak si gyn.ok...a ak si brala dobre atb dostatocne dlho..a spravne na vykultivovanu bakteriu,tak ta nema preco bolet...chod za inym utologom,nenehsj di to zajst do chronicity.nech urobia vytery,a moc znova,sono,rtg.nenechaj sa odbit.ja som sa nechala teraz ta nepotesim,ale ..mam neustale bolesti mechura,obliciek tlmene uz 6 rokov ..nevedia co s tym...takze ziadna sranda a ver,ze som skusila vsetko.od pripravkov,bylin,atb,sarlatanov,biorezonanciu, vsetko na svete...bezvysledne,mam neustaly zapal mechura a mocovodov.neprajem nikomu
Lebo dnes su ahitni urologovia,priplat si radsej a chod k nejakej spicke,vies co je to mat bolesti mechura a obliciek na cely zivot???asi nie,preto tak pisea,skusaj vsetky alternativy,bo budes lutovat velmi...viem o com ti pisem..mechur nezanedbaj...na pohl.choroby urey,chlamky ti brali moc a ster?pytaj sa ma sona,ctcka,vsetko,nieco tam bude

Skus pit urologicky caj so stipkou sody bikarbony (zvysuje sa ucinok caju). Zarad do stravy aspon na pol roka probiotika, i ked lepsie by bolo uz pocas antib liecby. Skus brusnicovy sirup alebo tabletky.