icon

Boli ste i napriek menštruácii tehotná?

noemikatka
14. apr 2020

Ahoj baby chcem sa spýtať bola niektorá z vás tehu a nevedela otom lebo mala menzesu?

erikamamo
14. apr 2020

@noemikatka myslim, ze viac takych zien je, ktore normalne mali este prvy mesiac menzes. co ti vysiel pozitivny a mas menzes? ci preco sa pytas?

noemikatka
autor
14. apr 2020

@erikamamo nie nerobila som si test len mam niake príznaky a hlavne neváli tepla a včera prišla MS možno si to len vnucujem ☹ hlavne som chcela vedieť ktorým ženám sa to stalo a koľko mesiacou mali MS kym zistili že sú tehu

anjelik2019
14. apr 2020

@noemikatka moja kolegyňa, do 4.mesiaca normálny menzes, žiadne príznaky, že by bola tehotná a teraz má 3. Dieťa, krásneho 9 mesačneho syna. Prišla po Vianociach do práce s tým, že ako sa cez sviatky prežierala a veľa pribrala 🤭🤣🙄a potom jej dr. zistil, že je tehu.

noemikatka
autor
14. apr 2020

@anjelik2019 och boze to musí byť perfektne ked to takto pride 😋😍

monikangel
14. apr 2020

Ano, ja som bola. V aprili som mala 2 tyzdne take menstruacne bolesti pod bruskom, menzes mi meskal tie 2 tyzdne, co som mala bolesti. Na to som dostala menzes. Neriesila som to. Po tyzdni, ako mi menzes skoncil, som dostala hormonalne soky, najskor som sa smiala, potom plakala, potom by som aj z koze vyskocila.. Nechutilo mi nic jest a tak som si 1.6. spravila test a tam 2 ciarky. Doktor mi urcil, ze som mohla otehotniet okolo 20.4. a ja som k nemu isla 5.6, ci nejako tak. Takze sanca je stale, kazda sme ina 😉 Drzim ti palce.

noemikatka
autor
14. apr 2020

@monikangel jeeeee to je súper ze toto sa dá zažiť dali ste mi nádej ze tehu môže byť žena kedy koľvek a je jedno či ma plodné dni alebo nie je to o zázraku niekedy 😍😍😍

zara1357
Autor odpoveď zmazal
noemikatka
autor
14. apr 2020

@zara1357 ked to tak ma byt tak to tak bude je to uzas😍😍😍

monikangel
17. apr 2020

@noemikatka vzdy tam sanca je. Len sa musite pokusat a verit tomu. Ja nemam pravidelny menzes a po 6 rokoch snazenia sa, som aj otehotnela. Nevien kolko mate rokov, ale ak nad 30, rozhodne by som poziadala gynekologa alebo vseobedneho lekara o hematologicke vysetrenie. Mne tam zistili zlu krvnu zrazanlivost a pocas tehu som uzivala aj bude uzivat pri dalsom tehu injekcie. Ako prevencia je to fajn. Mozno Vam nic nezistia, ale za pokus nic nedate.
A to, ze som tehotna, som tusila uz ked sa mi zacali jeden krasny den robit take velke alergicke, svrbiace flaky, nieco, ako ked vas postipe stary komar a rozskrabete si to a potom je to velke, ako 2 eurova minca. Na to som mala zapchu, naduvanie, plynatost, pridruzila sa strasna unava a ked som piekla kamoske zakusky na svadbu, mala som pustenu TV, volaco mi ostalo smiesne a na to som sa rozrevala. Ked som isla vo vlaku, z nicoho nic som sa tiez rozrevala. Nechutilo mi jest, bola som hladna, ale zaroven prejedena. Tak som si spravila test a vysiel pozitivny. To mate take bezne dokazy, ze sa nieco s telom deje, len je fajn sa sledovat, ci sa nieco pridruzuje, alebo nie.
Ja som si napr. viedla debilnicek, kde som si aj spatne dopisovala, co mi bolo, ako som sa citila.