Ktoré ste boli tehotné napriek menštruácii? 🙂

tinaslukaskom
18. dec 2018

Ahojte pred par mesiacmi som sa rozpravala s mamou a len tak k teme medzi recou som povedala,ze nerozumiem ako niektore zeny nemozu vediet o tom ze su tehotne (neberte to v zlom,neodsudzujem... ) no a ona mi na to,ze ani ona nevedela,ze je tehotna pretoze prve tri mesiace normalne dostavala ms.A tak ma dnes napadlo,ze sa vas spytam,ktore ste to mali tiez tak ze ste mali ms a boli alebo ste tehotne 🙂 mali ste normalnu ms?kolko vam trvala ms?nemali ste ziadne priznaky?(ktore vam dali zmysel az neskor)robili ste si tt? 🙂 dakujem ze odpoviete na moju zvedavost 🙂 ahojte.

soviatko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
soviatko
18. dec 2018

Moja mamča so sestrou. V tej dobe užívala lieky na štítu žľazu, menzes mala normálne, bola po operácií krčka maternice a keď išla na kontrolu po šiestich mesiacoch ku gyndošovi čo ju operoval, ten jej oznámil že je v 10-12tt. Jej gynekologička mamine dokonca odmietla urobiť sono a vydať tehotenskú knižku, pokým nebola v 13tt, lebo jej tvrdila, že keďže má menzes, nemôže byť tehotná, aj napriek tomu že lekárke doniesla pozitívny test. Zle jej nebolo, dokonca prvé 4 mesiace tehotenstva chudla kvôli hormónom, čo predtým užívala. Mamine mali ešte aj problém vypočítať termín pôrodu. Sestra sa narodila sekciou, živá, zdravá, len trošku menšia, keďže už posledný týždeň ju priadne nevyživovala placenta. No teraz je z nej krásna, šikovná trinásťročná slečna 😉

janulka2811
18. dec 2018

Ano je to pravda a vacsinou pri prvom tehu sa to deje.
Bola som 10tt,MS pravidelna bez priznakov tehu.
Antiku som mala tiez 😆 a i tak som zostala v tom 😊

pininka
18. dec 2018

Moja suseda mala prvé tri mesiace normálne menzes, keďže bola tesne po pôrode nič si nevšimla, teda iné príznaky. Nakoniec to zistila až u lekára pri bežnej prehliadke.

lucka12399
18. dec 2018

@tinaslukaskom moja mamina mala tiez prve mesiace normalnu ms 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre